Vrtec Otona Župančiča enota Mlinček - Oplotnica

Naslov: Ulica Pohorskega bataljona 23, 2317 Oplotnica, Slovenija.
Telefon: 28033450.

Specialitete: Vrtec.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 2 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 3/5.

Lokacija od Vrtec Otona Župančiča enota Mlinček

Vrtec Otona Župančiča enota Mlinček je vrtec lociran na naslovu Ulica Pohorskega bataljona 23, 2317 Oplotnica, Slovenija. Za kontakt lahko pokličete na številko 28033450.

Specialitete tega vrtca so Vrtec, kar pomeni, da se osredotočajo na skrb za predšolske otroke in njihov razvoj. Poleg tega vam nudijo udobno parkirišče ter dostopno okolje za osebe na invalidskem vozičku. Vhod je prav tako prilagojen invalidom.

Na Google My Business ima ta vrtec 2 mnenji in povprečno oceno 3/5. To kaže, da so stranke z različnimi izkušnjami, vendar je vedno dobro preveriti samemu in se prepričati o kakovosti storitev.

Za vse starše, ki iščejo kakovosten vrtec za svoje otroke, je Vrtec Otona Župančiča enota Mlinček odlična izbira. S svojo lokacijo, prijaznim osebjem in specializiranim programom za otroke zagotavlja varno in spodbudno okolje za razvoj najmlajših. Če želite izvedeti več ali se dogovoriti za ogled, obiščite njihovo spletno stran in se obrnite na njihovo ekipo.

Ne odlašajte in poiščite najboljšo možnost za vašega otroka že danes!

Mnenja o Vrtec Otona Župančiča enota Mlinček

Vrtec Otona Župančiča enota Mlinček - Oplotnica
Andreja
5/5

Vrtec Otona Župančiča enota Mlinček - Oplotnica
Petra Tot
1/5

Go up