Glasbena šola Slovenska Bistrica, dislocirani oddelek Oplotnica - Oplotnica

Naslov: Grajska cesta 10, 2317 Oplotnica, Slovenija.

Spletna stran: glasbena-sb.si.
Specialitete: Glasbena šola.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Glasbena šola Slovenska Bistrica, dislocirani oddelek Oplotnica

Glasbena šola Slovenska Bistrica, dislocirani oddelek Oplotnica Grajska cesta 10, 2317 Oplotnica, Slovenija

Glasbena šola Slovenska Bistrica, dislocirani oddelek Oplotnica se nahaja na naslovu Grajska cesta 10, 2317 Oplotnica, Slovenija. Gre za šolo z glasbeno usmeritvijo, ki nudi kakovostno izobraževanje na področju glasbe.

Specialitete te šole vključujejo poučevanje glasbe in glasbenih instrumentov. Svoje znanje lahko izpopolnite pod vodstvom izkušenih glasbenih pedagogov.

Druge zanimive informacije o šoli vključujejo parkirišče, ki je dostopno tudi osebam na invalidskem vozičku, kar omogoča lažjo dostopnost do učilnic.

Mnenja o Glasbeni šoli Slovenska Bistrica, dislociranem oddelku Oplotnica so trenutno neznana, saj podjetje še nima mnenj na Google My Business. Kljub temu pa šola zagotavlja kakovostno izobraževanje na področju glasbe.

Povprečno mnenje o šoli je trenutno 0/5, vendar to ne odraža dejanske kakovosti izobraževanja, ki jo šola nudi.

Za vse zainteresirane posameznike, ki iščejo kakovostno glasbeno izobraževanje, je Glasbena šola Slovenska Bistrica, dislocirani oddelek Oplotnica odlična izbira. Za več informacij in prijave obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte o njihovi ponudbi.

Ne odlašajte in stopite v stik s to vrhunsko glasbeno šolo, ki vam bo pomagala razviti vaše glasbene talente in vas popeljala na pot glasbene ustvarjalnosti.

Go up