Društvo mladinski center Oplotnica - Oplotnica

Naslov: Ulica Pohorskega bataljona 25, 2317 Oplotnica, Slovenija.

Specialitete: -.

Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Društvo mladinski center Oplotnica

Društvo mladinski center Oplotnica Ulica Pohorskega bataljona 25, 2317 Oplotnica, Slovenija

Društvo mladinski center Oplotnica je organizacija, ki se nahaja na naslovu Ulica Pohorskega bataljona 25, 2317 Oplotnica, Slovenija. Gre za mladinski center, ki ponuja različne dejavnosti in programe za mlade v lokalni skupnosti.

Čeprav trenutno ni dostopnega telefonskega številke, spletnega mesta ali posebnih specialitet, je Društvo mladinski center Oplotnica znan po svojem angažiranju v mladinskem delu in organizaciji različnih dogodkov ter dejavnosti za mlade.

Med drugimi podatki omenimo, da ta organizacija trenutno nima nobenih mnenj na Google My Business, kar pomeni, da še ni prejela povratnih informacij od strank. Vendar to ne zmanjšuje njihovega pomena in vpliva na lokalno skupnost.

Povprečno mnenje: 0/5.

Za osebo, ki išče informacije o Društvu mladinski center Oplotnica, bi bilo koristno vedeti, da gre za organizacijo, ki skrbi za mlade v skupnosti ter organizira različne dejavnosti in programe za njihovo udejstvovanje in razvoj.

Če te zanima sodelovanje v mladinskih projektih, aktivnostih ali če želiš prispevati k skupnosti, priporočamo, da obiščeš njihovo spletno stran in se pozanimaš o njihovih aktualnih dogodkih ter programih. Morda najdeš priložnost za prostovoljno delo ali sodelovanje pri organizaciji prireditev.

Za več informacij in vzpostavitev stika s Društvom mladinski center Oplotnica, obišči njihovo spletno stran in se poveži z njimi. Lahko se zgodi, da odkriješ novo strast ali pa prispevaš k skupnosti na edinstven način.

Go up