Društvo Kabelske televizije Oplotnica - Oplotnica

Naslov: Prešernova cesta 11, 2317 Oplotnica, Slovenija.

Specialitete: Ponudnik kabelskih storitev.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4/5.

Lokacija od Društvo Kabelske televizije Oplotnica

Društvo Kabelske televizije Oplotnica Prešernova cesta 11, 2317 Oplotnica, Slovenija

Društvo Kabelske televizije Oplotnica je podjetje specializirano za ponudbo kabelskih storitev, ki se nahaja na Prešernovi cesti 11, 2317 Oplotnica, Slovenija. To podjetje je znano po svoji zanesljivi in kakovostni ponudbi televizijskih storitev preko kabla. Poleg tega ponuja tudi druge storitve, ki jih pričakujejo stranke v današnjem digitalnem svetu.

Društvo Kabelske televizije Oplotnica se nahaja na odlični lokaciji v Oplotnici, kar omogoča enostaven dostop tako za domačine kot obiskovalce. Poleg tega podjetje ponuja parkirišče in je dostopno tudi osebam na invalidskem vozičku, kar kaže na njihovo predanost zagotavljanju prijaznega in vključujočega okolja.

Na Googlu My Business lahko najdete 1 mnenje o Društvu Kabelske televizije Oplotnica, pri čemer je povprečna ocena 4/5. To nakazuje, da so stranke navdušene nad njihovo storitvijo in zadovoljne z izkušnjo, ki jo nudijo.

Za osebo, ki išče informacije o Društvu Kabelske televizije Oplotnica, je priporočljivo obiskati njihovo spletno stran, kjer lahko najdejo podrobnejše informacije o njihovi ponudbi, paketih in cenah. Prav tako je koristno preveriti njihovo lokacijo in delovni čas, da bi lahko lažje načrtovali obisk ali kontaktirali podjetje za dodatna vprašanja.

Društvo Kabelske televizije Oplotnica je odlična izbira za vse, ki iščejo zanesljive in kakovostne kabelske storitve v Oplotnici in okolici. S svojo prijazno in strokovno ekipo ter odlično povprečno oceno na Googlu, je to podjetje vredno zaupanja.

Za več informacij ali za sklenitev storitev se obrnite na Društvo Kabelske televizije Oplotnica preko njihove uradne spletne strani in odkrijte, zakaj so priljubljena izbira med strankami. Ne odlašajte in izkoristite njihove ponudbe že danes!

Mnenja o Društvo Kabelske televizije Oplotnica

Društvo Kabelske televizije Oplotnica - Oplotnica
ladislav videcnik
4/5

Ok

Go up