Lovska družina Oplotnica - Oplotnica

Naslov: Gmajna 22, 2317 Oplotnica, Slovenija.

Spletna stran: lz-maribor.si.
Specialitete: Lovsko društvo.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 3 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.7/5.

Lokacija od Lovska družina Oplotnica

Lovska družina Oplotnica Gmajna 22, 2317 Oplotnica, Slovenija

Lovska družina Oplotnica je lovska organizacija, ki se nahaja na naslovu Gmajna 22, 2317 Oplotnica, Slovenija. Specializirana je za lovsko društvo in je del večjega lovskega združenja Maribor. Lovska družina Oplotnica je priljubljena med lovci in ljubitelji narave zaradi svoje dolgoletne tradicije in strokovnosti.

Obiskovalcem je na voljo parkirišče, prav tako pa je objekt dostopen tudi osebam na invalidskem vozičku, kar kaže na njihovo skrb za vključevanje vseh ljubiteljev narave v svoje dejavnosti.

Ta lovska družina je prejela 3 mnenja na Google My Business, pri čemer je povprečna ocena 4.7/5, kar priča o visoki kakovosti njihovih storitev in zadovoljstvu strank.

Če iščete pristno doživetje lova v čudoviti slovenski naravi, je Lovska družina Oplotnica prava izbira za vas. Njihova strast do lova in skrb za ohranjanje narave sta osrednji vrednoti, ki ju negujejo in promovirajo med svojimi člani in obiskovalci.

Za več informacij in rezervacije obiska priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se povežete z njimi. Ne zamudite priložnosti, da doživite nepozabno lovsko avanturo v družbi izkušenih in strastnih lovcev Lovske družine Oplotnica!

Mnenja o Lovska družina Oplotnica

Lovska družina Oplotnica - Oplotnica
Slike
5/5

Lovska družina Oplotnica - Oplotnica
Maks Lešnik
4/5

Lovska družina Oplotnica - Oplotnica
Bozidar Kunej
5/5

Go up