Klub nogometa Oplotnica - Oplotnica

Naslov: Partizanska cesta 78, 2317 Oplotnica, Slovenija.

Spletna stran: bizi.si.
Specialitete: Nogometni klub.

Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4/5.

Lokacija od Klub nogometa Oplotnica

Klub nogometa Oplotnica Partizanska cesta 78, 2317 Oplotnica, Slovenija

Klub nogometa Oplotnica je nogometni klub s sedežem na Partizanski cesti 78, 2317 Oplotnica, Slovenija. Klub ponuja posebne storitve za ljubitelje nogometa in športa na splošno. Njihova stran bizi.si nudi več informacij o njihovi dejavnosti.

Klub nogometa Oplotnica je znan po svoji strasti do nogometa in skrbi za razvoj športa v lokalni skupnosti. Njihova lokacija na Partizanski cesti 78 v Oplotnici je dostopna in priročna za vse ljubitelje športa v okolici. Poleg tega klub organizira tudi različne dogodke in aktivnosti, ki promovirajo športno kulturo v regiji.

Za osebo, ki išče informacije o Klubu nogometa Oplotnica, je priporočljivo obiskati njihovo spletno stran, kjer lahko najdejo podrobnejše informacije o njihovih dejavnostih, urnikih treningov in dogodkih. Poleg tega je mogoče prebrati tudi ocene strank, ki so izrazile svoje mnenje o klubu.

Klub nogometa Oplotnica se ponaša z odličnimi ocenami na Google My Business, saj imajo 1 mnenje s povprečno oceno 4/5. To priča o kakovosti njihovega dela in zadovoljstvu strank, ki so že sodelovale z njimi.

Za vse, ki si želijo aktivno vključiti v športno skupnost in uživati v nogometu, je Klub nogometa Oplotnica odlična izbira. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se pozanimate o njihovih dejavnostih ter možnostih sodelovanja. Ne odlašajte in stopite v stik z njimi že danes!

Mnenja o Klub nogometa Oplotnica

Klub nogometa Oplotnica - Oplotnica
ales pahernik
4/5

Go up