OPTIKA FRIDA - Oplotnica

Naslov: Ulica Pohorskega bataljona 5, 2317 Oplotnica, Slovenija.
Telefon: 40730830.

Specialitete: Optika.
Druge zanimive informacije: Nakupovanje v trgovini, Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Debetne kartice, Kreditne kartice, Mobilno plačevanje prek tehnologije NFC, Kreditne kartice.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od OPTIKA FRIDA

OPTIKA FRIDA je optična trgovina, ki se nahaja na naslovu Ulica Pohorskega bataljona 5, 2317 Oplotnica, Slovenija. Za več informacij jih lahko pokličete na Telefon: 40730830. Specializirani so za optiko in nudijo širok izbor očal in drugih optičnih izdelkov.

Med njihovimi specialitetami so tudi storitve optike, ki vključujejo preverjanje vida, prilagajanje kontaktnih leč in izbiro primernih očal. Poleg tega imajo tudi številne dodatne storitve, kot so nakupovanje v trgovini, parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, plačevanje z debetnimi in kreditnimi karticami ter mobilno plačevanje prek tehnologije NFC.

Če iščete mnenja o OPTIKI FRIDA, je treba omeniti, da podjetje trenutno nima nobenih mnenj na Google My Business, zato je povprečno mnenje le 0/5. Kljub temu je vedno priporočljivo, da osebno obiščete trgovino in se prepričate o njihovi ponudbi in storitvah.

Za vse, ki iščejo kakovostne optične izdelke in storitve, je OPTIKA FRIDA odlična izbira. Njihova lokacija v Oplotnici je dostopna in prijazna tudi invalidom, kar kaže na njihovo predanost strankam. Če želite izvedeti več o njihovi ponudbi ali se dogovoriti za pregled vida, obiščite njihovo spletno stran in se obrnite na njihovo prijazno ekipo.

Z vsemi svojimi storitvami in prijaznim osebjem, OPTIKA FRIDA je prava izbira za vse, ki potrebujejo strokovno svetovanje in kakovostne optične izdelke. Ne odlašajte in obiščite njihovo trgovino ali jih kontaktirajte preko njihove spletne strani za več informacij. Zagotovo vam bodo pomagali najti najboljše rešitve za vaše potrebe glede vida.

Go up