Turistično društvo Oplotnica - Oplotnica

Naslov: Ulica Pohorskega bataljona 13, 2317 Oplotnica, Slovenija.
Telefon: 26610101.
Spletna stran: td-oplotnica.si.
Specialitete: Turistično informacijski center.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Primerno za otroke.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Turistično društvo Oplotnica

Turistično društvo Oplotnica je lokalno turistično združenje, ki se nahaja na naslovu Ulica Pohorskega bataljona 13, 2317 Oplotnica, Slovenija. Lahko jih kontaktirate preko telefonske številke Telefon: 26610101 ali pa obiščete njihovo spletno stran Spletna stran: td-oplotnica.si.

Specializirani so kot Turistično informacijski center, kjer lahko obiskovalci dobijo informacije o turističnih atrakcijah v okolici. Poleg tega ponujajo parkirišče in dostop za osebe na invalidskem vozičku. Vhod je prav tako prilagojen za osebe na invalidskem vozičku, kar omogoča vsem enostaven dostop. Lokacija je primerna tudi za otroke, kar je dodaten plus za družine.

Glede na mnenja na Google My Business, Turistično društvo Oplotnica uživa ugled, saj ima 1 mnenje z povprečno oceno 5/5. To kaže na visoko zadovoljstvo obiskovalcev s storitvami in informacijami, ki jih nudijo.

Za osebo, ki išče informacije o turističnih možnostih v Oplotnici, je obisk Turističnega društva Oplotnica odlična izbira. S pestro ponudbo informacij o lokalnih znamenitostih, dogodkih in možnostih za aktivnosti v okolici, bodo obiskovalci lahko brez težav načrtovali svoj obisk in izkoristili vse, kar ta čudovit kraj ponuja.

Zato, če se nahajate v okolici Oplotnice in želite izvedeti več o turističnih možnostih v regiji, toplo priporočamo, da obiščete spletno stran Turističnega društva Oplotnica in stopite v stik z njimi. Ne bo vam žal!

Mnenja o Turistično društvo Oplotnica

Turistično društvo Oplotnica - Oplotnica
JEZERSKO59 Polc
5/5

Manjše TD ustanovljeno 1996,ki šteje okoli 70 članov,in ki sploh zadnja leta veliko vlagajo v turistično prepoznavnost Oplotnice in njene okolice,zakaj si zaslužijo pohvalo.Napredek je s pomočjo PD,skupino Zimzeleni in simpatizerjih kluba res učiten.Zraven vsega sodelujejo na raznih prireditvah,ki je kar nekaj,tudi na srečanjih in druženjih občanov.Organizirajo razne vodene oglede po kulturnih in naravnih znamenitostih Oplotnice,in ponujajo razne spominke domače izdelave,ki jih izdelujejo simpatizerji in člani društva.

Go up