Pokopališče Oplotnica - Čadram

Naslov: 2317 Čadram, Slovenija.

Specialitete: Pokopališče.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Pokopališče Oplotnica

Pokopališče Oplotnica 2317 Čadram, Slovenija

Pokopališče Oplotnica se nahaja na naslovu 2317 Čadram, Slovenija. To pokopališče je specializirano za pokopavanje in ponuja svoje storitve v prostorih, ki so primerni za tovrstne dejavnosti. Poleg tega, Pokopališče Oplotnica omogoča parkiranje, ter je dostopno osebam na invalidskem vozičku. Vhod je prav tako prilagojen za osebe na invalidskem vozičku, kar omogoča enostaven in udoben dostop.

Če iščete informacije o tem pokopališču, lahko obiščete njihovo spletno stran, kjer boste našli več podrobnosti o njihovi ponudbi in storitvah. Specialitete Pokopališča Oplotnica so povezane z njihovo osnovno dejavnostjo, ki je zagotavljanje primernega prostora za pokopavanje.

Če vas zanima mnenje drugih uporabnikov, lahko preverite na Google My Business, kjer boste morda našli koristne informacije. Trenutno ima to podjetje 0 mnenj, kar pomeni, da ni dosegljiva povratna informacija od preteklih strank. Povprečno mnenje je trenutno 0/5.

Zaradi svoje usmerjenosti in specializacije v pokopavanje, je Pokopališče Oplotnica odlična izbira za tiste, ki iščejo primerno lokacijo za zadnji pokop. S svojo dostopnostjo in prilagojenostjo osebam na invalidskem vozičku, zagotavlja varen in primerno urejen prostor za žalovanje in spominjanje.

Za več informacij ali rezervacijo svojega prostora, priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se obrnete na njihov kontakt. Pokopališče Oplotnica je pripravljeno sprejeti vaša vprašanja in vam pomagati pri organizaciji pokopa ali drugih storitev, ki jih ponujajo.

Kontaktirajte jih preko njihove spletne strani in se prepričajte v njihove storitve!

Go up