Zveza kulturnih društev Kranj - Kranj

Naslov: Glavni trg 7, 4000 Kranj, Slovenija.
Telefon: 31685548.
Spletna stran: zkd-kranj.eu.
Specialitete: Kulturni center.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Zveza kulturnih društev Kranj

Zveza kulturnih društev Kranj je priznana kulturna ustanova s sedežem v Kranju, Slovenija. Nahaja se na naslovu Glavni trg 7, 4000 Kranj, Slovenija. Lahko jih kontaktirate preko telefonske številke 31685548 ali obiščete njihovo spletno stran zkd-kranj.eu. Njihova specialiteta je kulturni center, ki ponuja številne kulturne dogodke in dejavnosti za lokalno skupnost.

Med drugimi zanimivimi informacijami velja omeniti, da imajo na voljo parkirišče in so dostopni tudi osebam na invalidskem vozičku. Kljub temu, da imajo številne kulturne dejavnosti, je pomembno omeniti, da to podjetje nima nobenih mnenj na Google My Business, zato je povprečno mnenje 0/5.

Zveza kulturnih društev Kranj se nahaja na odlični lokaciji v središču mesta Kranj, kar omogoča enostaven dostop in udeležbo na njihovih kulturnih dogodkih. Za osebe, ki iščejo kulturne dejavnosti v Kranju, je Zveza kulturnih društev Kranj odlična izbira.

Za vse ljubitelje kulture in umetnosti je priporočljivo obiskati spletno stran Zveze kulturnih društev Kranj in se seznaniti z njihovim raznolikim programom kulturnih dogodkov in dejavnosti. Ne zamudite priložnosti, da se povežete s to ustanovo in uživate v bogati kulturni ponudbi, zato obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte sami!

Go up