Šmartinski dom Stražišče - Kranj

Naslov: Škofjeloška cesta 18, 4000 Kranj, Slovenija.

Specialitete: Kulturni center.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 2 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Šmartinski dom Stražišče

Šmartinski dom Stražišče Škofjeloška cesta 18, 4000 Kranj, Slovenija

Šmartinski dom Stražišče je priljubljena kulturna destinacija, ki se nahaja na Škofjeloški cesti 18, 4000 Kranj, Slovenija. Ta čudovit kulturni center ponuja raznolike dejavnosti in dogodke za obiskovalce vseh starosti.

Specialitete Šmartinskega doma Stražišče vključujejo pestro ponudbo kulturnih dogodkov, ki vključujejo koncerte, predstave, razstave in druge umetniške projekte. Poleg tega je na voljo tudi parkirišče in dostop za osebe na invalidskem vozičku, kar omogoča vsem obiskovalcem prijetno in udobno izkušnjo.

Mnenja o Šmartinskem domu Stražišče so zelo pozitivna, saj podjetje beleži kar 5/5 povprečno oceno na Googlu. To priča o visoki kakovosti storitev in dogodkov, ki jih ponuja.

Zaradi svoje pestre ponudbe kulturnih dejavnosti in prijetnega okolja je Šmartinski dom Stražišče odlična izbira za vse ljubitelje umetnosti in kulture. Če iščete prostor za sprostitev, zabavo ali izobraževanje, je ta kulturni center definitivno vreden obiska.

Za več informacij in aktualen urnik dogodkov, obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte sami, zakaj je Šmartinski dom Stražišče ena izmed najbolj priljubljenih kulturnih destinacij v Kranju. Ne odlašajte in odkrijte vse, kar vam lahko ponudi!

Mnenja o Šmartinski dom Stražišče

Šmartinski dom Stražišče - Kranj
Rok Škrlep
5/5

Šmartinski dom Stražišče - Kranj
lidija letonja
5/5

Go up