MOJKINO Kranj - Kranj

Naslov: Stritarjeva ulica 1, 4000 Kranj, Slovenija.
Telefon: 41486400.
Spletna stran: mojkino.si.
Specialitete: Kino, Kavarna, Prizorišče dogodkov, Prostor za dogodke.
Druge zanimive informacije: Filmi 3D, Mize, dostopne osebam na invalidskem vozičku, Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Sanitarije, dostopne osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Toaleta, Wi-Fi, Wi-Fi, Restavracija, Debetne kartice, Mobilno plačevanje prek tehnologije NFC, Kreditne kartice, Primerno za otroke.
Mnenja: Ta podjetje ima 50 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.6/5.

Lokacija od MOJKINO Kranj

MOJKINO Kranj je priljubljena destinacija za ljubitelje filma in družabnih dogodkov v Kranju. Nahaja se na naslovu Stritarjeva ulica 1, 4000 Kranj, Slovenija. Svoje storitve ponuja pod telefonsko številko 41486400 in preko svoje spletne strani mojkino.si.

Specialitete tega kraja vključujejo kino predstave, prijetno kavarno, prizorišče dogodkov ter prostor za organizacijo različnih dogodkov. Poleg tega nudijo tudi možnost ogleda filmov v 3D tehnologiji, mize za udobno sedenje, dostopnost osebam na invalidskem vozičku, parkirišče, sanitarije, Wi-Fi, restavracijo ter sprejemajo plačila s karticami in preko tehnologije NFC.

Druge zanimive informacije vključujejo poudarek na dostopnosti za otroke ter osebe na invalidskem vozičku. Na Google My Business imajo kar 50 mnenj, pri čemer je povprečno mnenje ocenjeno z visokimi 4.6 od 5.

Za osebe, ki iščejo zabavno in prijetno okolje za ogled filma, organizacijo dogodkov ali preprosto sprostitev ob kavi, je MOJKINO Kranj odlična izbira. S pestro ponudbo in visoko oceno zadovoljnih obiskovalcev, je to mesto, ki ga vsekakor vredno obiskati.

Za vse, ki želijo doživeti vrhunsko filmsko izkušnjo ali organizirati nepozaben dogodek, je priporočljivo obiskati spletno stran mojkino.si in se povezati z njimi. Ne odlašajte in se prepričajte sami!

Mnenja o MOJKINO Kranj

MOJKINO Kranj - Kranj
Ajda Ask
5/5

Mirno vzdušje, super udobni sedeži za dve osebi, osebje prijazno, zvok in slika filma super....

MOJKINO Kranj - Kranj
K B
5/5

Res prijetno vzdusje. Lep, svez kino, mogoce malo premalo informacij na spletu. Zaposleni res top prijazni!

MOJKINO Kranj - Kranj
National tourist guide Slovenia
5/5

Prijazno in nasmejano komunikativno osebje. Urejene in udobne dvorane, dobro ozvočenje, ugodne karte za film.

MOJKINO Kranj - Kranj
amber thompson
5/5

Odlična kavarna in ambient! Imajo vrhunsko ponudbo in postrežbo hkrati pa začutiš energijo prijaznega osebja. Top!

MOJKINO Kranj - Kranj
Igor Rener
5/5

Super dvorane, zvok, sedeži...
Prijazno osebje, lokal lep, svetel.
Čista 5.

MOJKINO Kranj - Kranj
Taja Zorman
5/5

Prenovljen kino blizu avtobusne postaje, ob parku La Ciotat. V preddverju ima kavarno, na žalost pa tudi strežejo kokice. Ena dvorana ima stole za pare - kar simpatično. V njem se odvija filmski festival Krafft.

MOJKINO Kranj - Kranj
Melita Djurić
5/5

Ko prideš iz več let popolnoma neurejene in nepregledne AP Kranj do nekaj metrov oddaljenega Moj Kino, misliš, da si pristal v drugem svetu. Čisto, urejeno, prijazno z nasmehom.

MOJKINO Kranj - Kranj
Blaz Azman
5/5

Najbojljši kino in kavarna!

Go up