Kulturni dom Skaručna - Vodice

Naslov: Skaručna 42, 1217 Vodice, Slovenija.

Specialitete: Središče za obiskovalce.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Primerno za otroke.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Kulturni dom Skaručna

Kulturni dom Skaručna Skaručna 42, 1217 Vodice, Slovenija

Kulturni dom Skaručna je priljubljena kulturna ustanova, ki se nahaja na naslovu Skaručna 42, 1217 Vodice, Slovenija. Ta prostor je znan po svoji posebni ponudbi in dejavnostih, ki privabljajo številne obiskovalce.

Specialitete Kulturnega doma Skaručna vključujejo različne kulturne prireditve in dogodke, ki so primerni za vse generacije. Gre za središče za obiskovalce, kjer lahko uživate v pestrem kulturnem programu.

Poleg tega ustanova ponuja tudi dodatne storitve, kot so parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku in primerno za otroke. To omogoča udobno in prijetno izkušnjo obiska za vse obiskovalce.

Mnenja o Kulturnem domu Skaručna so izjemno pozitivna, saj ima podjetje 1 mnenj na Google My Business s povprečno oceno 5/5. To kaže na kakovostno ponudbo in zadovoljstvo obiskovalcev.

Zaradi svoje pestre ponudbe kulturnih dogodkov in prijetnega okolja je Kulturni dom Skaručna odlična izbira za vse, ki si želijo doživeti kulturne dogodke v prijetnem okolju. Če iščete prostor, kjer boste lahko uživali v kulturnih doživetjih, je Kulturni dom Skaručna prava izbira.

Za več informacij in rezervacije obiska priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se pozanimate o prihajajočih dogodkih ter ponudbi. Ne odlašajte in se prepričajte sami, zakaj je Kulturni dom Skaručna priljubljena destinacija za kulturne navdušence!

Mnenja o Kulturni dom Skaručna

Kulturni dom Skaručna - Vodice
Marko Api
5/5

Lepo urejen kulturni dom z igriščem.
Večkrat pridemo na razna predavanja in srminarje.

Go up