Pokrit olimpijski bazen - Kranj

Naslov: Partizanska cesta 37, 4000 Kranj, Slovenija.
Telefon: 42014440.
Spletna stran: zsport-kranj.si.
Specialitete: Notranji bazen.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 533 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.6/5.

Lokacija od Pokrit olimpijski bazen

Pokrit olimpijski bazen se nahaja na naslovu Partizanska cesta 37, 4000 Kranj, Slovenija. Ta bazen je specializiran za notranje plavanje in je idealna destinacija za vse ljubitelje vodnih športov. Za več informacij lahko pokličete na Telefon: 42014440 ali obiščete njihovo Spletno stran: zsport-kranj.si.

Med njihovimi specialitetami je notranji bazen, ki omogoča plavanje v udobnem in kontroliranem okolju. Poleg tega bazen ponuja tudi parkirišče in je dostopen osebam na invalidskem vozičku. Vhod v bazen je prav tako prilagojen za osebe na invalidskem vozičku.

Ta podjetje je prejelo že 533 mnenj na Google My Business, pri čemer je povprečno mnenje ocenjeno z visokimi 4.6/5. To kaže na visoko kakovost storitev in zadovoljstvo strank.

Zaradi svoje odlične lokacije, kakovostnih storitev in prilagojenosti za vse obiskovalce, je Pokrit olimpijski bazen odlična izbira za tiste, ki iščejo sprostitev in rekreacijo v vodi. Za vse nadaljnje informacije in rezervacije priporočamo obisk njihove spletne strani in kontaktiranje preko nje. Ne odlašajte, rezervirajte svoje mesto že danes!

Mnenja o Pokrit olimpijski bazen

Pokrit olimpijski bazen - Kranj
Brigita Motaln
5/5

Velik pokrit olimpijski bazen za vadbe pozim in poleti. Možnost postavitve plavalnh prog, vaterpolo igrišč ali brez vsega.
Odlična lokacija za zimsko razgibavanje ali pripravo vrhunskega tekmvanja - v plavanju, vaterpolu...
Ob bazenu je še velik prostor za zunanje bazene, Poleg je še stadion z nogometnim igriščem ter veliko otroško igrišče z igrali.

Pokrit olimpijski bazen - Kranj
Omer Kahrimanović
5/5

Idealen bazen za rekreacijsko plavanje, še posebno med vikendi, ko ni nobene gužve. Lepo urejen, zraven je še otroški bazen. Imajo tudi razne treninge (vaterpolo, plavanje, potapljanje...). Odprt je od septembra do junija. Za vikende pa imajo vesele urice od 12 do 16h, vstopnica samo 3€.

Pokrit olimpijski bazen - Kranj
Robert Gartner
4/5

Kranjski bazen je odličen kraj za mlade družine. Otroci se lahko igrajo zunaj v popolni senci, medtem ko starša, ki imata otroke pod nadzorom, lahko v miru popijeta kavo, pojesti sladoled.....Zunaj je velik otroški bazen in pa bazen globine 2,2 m za odrasle. Voda je fantastična in čista, cena pa s 5 eur za cel dan, res simbolična. Bravo za Kranj.

Pokrit olimpijski bazen - Kranj
Primož Bergant
4/5

Top bazen. S prijetnim lokalom poleg.
Nikjer ni videti informacij glede. temperatura bazenske vode.

Pokrit olimpijski bazen - Kranj
Goran Mačar
5/5

Super, tudi cenovno zelo ugodno

Pokrit olimpijski bazen - Kranj
Darko Torkar
5/5

Ne vem, zakaj ljudje bolj ne izkoristijo tega športnega objekta.

Pokrit olimpijski bazen - Kranj
Tim Rozman
5/5

Notranji olimp. bazen je enkratno vzdrževan, voda je topla, čistoča na nivoju. Moti me edino, da se ljudje ne stuširajo, ko pridejo na bazen plavat, pa tudi reševalci iz vode bi morali bolj spremljati dogajanje v vodi.

Pokrit olimpijski bazen - Kranj
Gorazd Vončina
5/5

Odličen rekreacijski prostor.

Go up