KUD Franc Kotar Trzin - Trzin

Naslov: Mengeška cesta 9, 1236 Trzin, Slovenija.

Spletna stran: kud-trzin.si.
Specialitete: Kulturni center, Gledališka skupina.
Druge zanimive informacije: Izreka se, da je v lasti ženske, Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 27 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.6/5.

Lokacija od KUD Franc Kotar Trzin

KUD Franc Kotar Trzin Mengeška cesta 9, 1236 Trzin, Slovenija

KUD Franc Kotar Trzin je kulturni center in gledališka skupina, ki se nahaja na Mengeški cesti 9, 1236 Trzin, Slovenija. Ta kulturni center je znan po svojih številnih kulturnih dogodkih in predstavah, ki privabljajo občinstvo iz vseh predelov Slovenije.

KUD Franc Kotar Trzin je priljubljena destinacija za ljubitelje kulture in gledaliških predstav. Njihova spletna stran kud-trzin.si ponuja podrobne informacije o njihovem programu, urniku predstav in dogodkih ter možnost nakupa vstopnic.

Med njihove specialitete spadajo kulturni dogodki in predstave, ki so vedno odlično izvedeni in privabljajo številne obiskovalce. Poleg tega je KUD Franc Kotar Trzin znan tudi po tem, da je v lasti ženske ter ponuja parkirišče in dostop za osebe na invalidskem vozičku.

Trenutno ima KUD Franc Kotar Trzin 27 mnenj na Google My Business, pri čemer je povprečno mnenje 4.6/5. To kaže na visoko raven zadovoljstva obiskovalcev in kakovost njihovih kulturnih dogodkov.

Za osebo, ki išče kulturne dogodke in gledališke predstave v Trzinu, je KUD Franc Kotar Trzin odlična izbira. Priporočamo obisk njihove spletne strani in spremljanje njihovega programa ter nakup vstopnic za prihajajoče dogodke. Ne zamudite priložnosti, da doživite vrhunsko kulturno doživetje v KUD Franc Kotar Trzin!

Mnenja o KUD Franc Kotar Trzin

KUD Franc Kotar Trzin - Trzin
Igor Fabjan
5/5

Prijetna lokalna dvorana- zavzeti kulturniki pogosto pripravijo kaj zanimivega. Ob dvorani je veliko parkirišče in gostinski lokal

KUD Franc Kotar Trzin - Trzin
Cvetka Lippai
3/5

Tukaj se vedno kaj dogaja. Prijetna stara domača dvorana, takšna, kot so bile v času našega otroštva.

KUD Franc Kotar Trzin - Trzin
Bobi Bobibobi
5/5

Was there for Trznfest on a concert. Great mood, music and not so crowded.

KUD Franc Kotar Trzin - Trzin
Jure Strmljan
5/5

KUD Franc Kotar Trzin - Trzin
judita košmrlj
4/5

KUD Franc Kotar Trzin - Trzin
Uroš Mušič
5/5

KUD Franc Kotar Trzin - Trzin
Bostjan Jurisevic
2/5

KUD Franc Kotar Trzin - Trzin
Mitja Suvorov
3/5

Go up