Kulturni dom Trzin - Trzin

Naslov: Mengeška cesta 9, 1236 Trzin, Slovenija.

Spletna stran: kud-trzin.si.
Specialitete: Kulturni center.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 17 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.6/5.

Lokacija od Kulturni dom Trzin

Kulturni dom Trzin Mengeška cesta 9, 1236 Trzin, Slovenija

Kulturni dom Trzin se nahaja na naslovu Mengeška cesta 9, 1236 Trzin, Slovenija. Gre za Kulturni center, ki ponuja številne kulturne dogodke in aktivnosti za obiskovalce vseh starosti. Poleg tega ima tudi parkirišče in je dostopen osebam na invalidskem vozičku.

Ta kulturni center je znan po svoji raznoliki ponudbi dogodkov, kot so koncerti, gledališke predstave, razstave in delavnice. Njihov uradna spletna stran je kud-trzin.si, kjer lahko obiskovalci najdejo več informacij o prihajajočih dogodkih in aktivnostih.

Obiskovalci, ki so že obiskali Kulturni dom Trzin, so izrazili svoje mnenje na Google My Business, kjer je podjetje prejelo 17 ocen. Povprečna ocena je 4.6 od 5, kar kaže na visoko zadovoljstvo obiskovalcev.

Za osebo, ki išče kulturne dogodke in aktivnosti v Trzinu, je Kulturni dom Trzin odlična izbira. Ne samo zaradi bogate ponudbe dogodkov, ampak tudi zaradi njihovega prijaznega pristopa in dostopnosti. Priporočamo, da obiskovalci, ki jih zanima kulturna scena v Trzinu, obiščejo uradno spletno stran Kulturnega doma Trzin in si ogledajo prihajajoče dogodke ter se vključijo v kulturno življenje kraja.

Za več informacij in rezervacije obiskovalcem priporočamo, da obiščejo uradno spletno stran Kulturnega doma Trzin in se povežejo z njimi. Ne zamudite priložnosti, da doživite kulturne dogodke v tem čudovitem kulturnem centru!

Mnenja o Kulturni dom Trzin

Kulturni dom Trzin - Trzin
Marija Veršnik Keržič
4/5

V kulturnem domu v Trzinu sem si ogledala muzikal Nune pojejo, ki so ga izvedle amaterske pevke Trzinke pod vodstvom Alenke Gotar. Njihov nastop me je navdušil in bi še ponovila ogled. Zelo priporočam.

Kulturni dom Trzin - Trzin
Brigita Ložar
5/5

Dvorana z okoli 140 sedeži. Lokalno kulturno društvo pripravlja super program: abonma za otroke, odrasle, potopisna predavanja, festival Trznfest ipd.

Kulturni dom Trzin - Trzin
Franc Kostanjšek
5/5

Odlično

Kulturni dom Trzin - Trzin
Osmir Ruznic
5/5

To je to

Kulturni dom Trzin - Trzin
tadeja kr
5/5

Cool?

Kulturni dom Trzin - Trzin
Matej Sudac
5/5

Kulturni dom Trzin - Trzin
Meti Grašič
5/5

Kulturni dom Trzin - Trzin
Sašo Majski
5/5

Go up