Kino Gledališče Bežigrad - Ljubljana

Naslov: Linhartova cesta 11, 1000 Ljubljana, Slovenija.
Telefon: 83807068.
Spletna stran: kino-bezigrad.si.
Specialitete: Kino.
Druge zanimive informacije: Nastopi v živo, Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Hrana, Restavracija, Toaleta, Wi-Fi, Wi-Fi, Primerno za družine, Debetne kartice, Kreditne kartice, Mobilno plačevanje prek tehnologije NFC, Kreditne kartice, Primerno za otroke.
Mnenja: Ta podjetje ima 1413 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.6/5.

Lokacija od Kino Gledališče Bežigrad

Kino Gledališče Bežigrad je priljubljeno kinematografsko gledališče v Ljubljani, Slovenija. Nahaja se na Linhartovi cesti 11, 1000 Ljubljana, in je znan po svoji bogati ponudbi filmskih projekcij.

S točnimi informacijami o delovanju in programu Kina Gledališča Bežigrad se lahko seznanite preko njihove uradne spletne strani kino-bezigrad.si. Poleg tega jih lahko kontaktirate tudi na telefonu 83807068.

Specialitete tega kraja so predvajanje filmov, nastopi v živo, restavracija, parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, toaleta, Wi-Fi, primernost za družine, plačevanje z debetnimi in kreditnimi karticami ter mobilno plačevanje prek tehnologije NFC.

Kino Gledališče Bežigrad je priljubljena izbira med obiskovalci, saj ima 1413 mnenj na Google My Business s povprečno oceno 4.6/5. To kaže na visoko kakovost storitev in zadovoljstvo strank.

Za vse ljubitelje filma in kulturnih dogodkov je obisk Kina Gledališča Bežigrad odlična izbira. Ne glede na to, ali želite preživeti večer ob gledanju najnovejših filmskih uspešnic ali se udeležiti dogodka v živo, bo Kino Gledališče Bežigrad zagotovo izpolnilo vaša pričakovanja.

Za nepozaben kino doživejte in kulturne dogodke obiščite Kino Gledališče Bežigrad. Za več informacij in rezervacije obiščite njihovo spletno stran kino-bezigrad.si.

Mnenja o Kino Gledališče Bežigrad

Kino Gledališče Bežigrad - Ljubljana
Ales Crnic
3/5

Solidna kinodvorana z udobnimi, čeprav že preveč obrabljenimi in ćal vse prej kot čistimi stoli. Spored v zadnjem času vključuje tudi kak resnejši film, kar je vsekakor dobrodošlo. Imeti kino je za vsako sosesko luksuz - čeprav za stanovalce tik pri izhodu včasih tudi obremenitev, zato je pozornost uprave na hrup zelo pomembna.
Za staromodne ljubitelje filmov je vonj kokic in zvoki različnih pijač in vrečk nedvomno moteč, mlajšim pa to najbrž predstavlja dobrodošlo dopolnitev ponudbe. Vsekakor pa včasih pogrešamo več pozornosti predvajanju filmov - da se pravočasno ugasne in prižge luč, da ne prihaja do težav z zvokom, da se pomotoma ne prižge luč med projekcijo ipd. Kino naj bo kino, ne pa zgolj dodatna dejavnost k lokalu.

Kino Gledališče Bežigrad - Ljubljana
Vivian Erklavec Zajec
2/5

Dons je blo dizaster. Natakarco smo kr mogl opominjat, da rabi pobrat narocila od vseh ljudi za mizo. Prnesla je napacn sok, pozabla je hrano za polovico mize in so dobili z 20 minutnim zamikom, ko so ostali ze pojedli. Racunalni so polno ceno, brez da bi odsteli studentski bon, ceprav so ga vzeli. In ko prikladno se jim je takrat ravno pokvaru sistem da niso mogl se enkrat sprintat racuna. Uglavnm podn.

Kino Gledališče Bežigrad - Ljubljana
Ahmed Abdilazi
2/5

Super ponudba hitre hrane, dobri buegerji.
Kino dvorana si zasluži prenove po 30 letih zelo neudobni in zmahani sedeži.

Kino Gledališče Bežigrad - Ljubljana
Laura Goršič
5/5

Če ne želiš klasičnega, ogromnrga kompleksa je tale kino top. Dvorana je velika stoli so udobni (niso najnovejsi so pa udobni). Predvsem pa so me navdušile občasne predctave za odrasle in otroke!

Kino Gledališče Bežigrad - Ljubljana
ziga blazko
1/5

Hrana polom. Burger medium rare je bil suh in prepečen daleč več kot well done burger. Kot da bi jedel suho žagovino.

Kino Gledališče Bežigrad - Ljubljana
Jure Golob
3/5

Hrana ni več na istem nivoju kot par let nazaj. Meso v burgerju popolnoma suho in prepečeno. Postrežba je tudi podpovprečna.

Kino Gledališče Bežigrad - Ljubljana
Predrag
5/5

Zelo v redu Kino! Sem brez pripomb! ?
Vsem toplo priporočam, da pridejo v Kino Bežigrad, da si ogledajo kakšen film.
Ziher se boste imeli lepo! ?️
Jaz pa seveda pridem spet, hvala za čudovito izkušnjo! ?

Kino Gledališče Bežigrad - Ljubljana
Katarina Kuret
1/5

Precej neudobni sedeži v nasploh slabem stanju, dvorana izjemno umazana, po tleh kupi (ja, kupi) pokovke in drugih smeti, ob koncu vrst neosvetljene in neoznačene "klančine", gospod pred mano se je skoraj ubil. Prezračevanje verjetno izklopljeno, zrak zadušljiv. Škoda, človek v takem pač ne more uživat v filmu.

Go up