Občina Komenda - Komenda

Naslov: Zajčeva cesta 23, 1218 Komenda, Slovenija.
Telefon: 17247400.
Spletna stran: komenda.si.
Specialitete: Občinski urad.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 2 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.5/5.

Lokacija od Občina Komenda

Občina Komenda je občina v Sloveniji, ki se nahaja na naslovu Zajčeva cesta 23, 1218 Komenda, Slovenija. Za vse informacije jih lahko kontaktirate na telefonu 17247400 ali obiščete njihovo spletno stran na komenda.si.

Svojo specializacijo imajo v izvajanju občinskih uradov. Poleg tega ponujajo tudi dodatne storitve, kot so parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, ter vhod, ki je dostopen osebam na invalidskem vozičku.

Občina Komenda se ponaša z dobrimi ocenami, saj ima 2 mnenji na Google My Business, pri čemer je povprečno mnenje ocenjeno z visoko oceno 4.5/5.

Za osebo, ki išče informacije o Občini Komenda, je pomembno vedeti, da gre za občino, ki se osredotoča na nudenje lokalnih storitev prebivalcem. Njihova lokacija je ugodna in dostopna, z dodatnimi naprednimi storitvami za osebe s posebnimi potrebami.

Za vse, ki bi želeli izvedeti več o storitvah, ki jih ponuja Občina Komenda, toplo priporočamo, da obiščejo njihovo spletno stran in stopijo v stik z njimi preko navedenih kontaktnih informacij. S svojo visoko oceno in specializiranimi storitvami so odlična izbira za vse, ki iščejo zanesljive lokalne storitve.

Ne odlašajte in obiščite njihovo spletno stran danes, da preverite, kako vam lahko pomagajo!

Mnenja o Občina Komenda

Občina Komenda - Komenda
Slavko Stefe
5/5

Zelo pepo

Občina Komenda - Komenda
Andraz Lozinsek
4/5

Go up