Pokopališče Komenda - Komenda

Naslov: Glavarjeva cesta 108, 1218 Komenda, Slovenija.

Specialitete: Pokopališče.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 3 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.3/5.

Lokacija od Pokopališče Komenda

Pokopališče Komenda Glavarjeva cesta 108, 1218 Komenda, Slovenija

Pokopališče Komenda se nahaja na naslovu Glavarjeva cesta 108, 1218 Komenda, Slovenija. To pokopališče je specializirano za storitve na področju pogrebnih dejavnosti. Njihove specialitete vključujejo celoten nabor storitev, povezanih s pokopališčem.

Med drugimi zanimivimi informacijami o Pokopališču Komenda je tudi to, da ponujajo parkirišče, ki je dostopno osebam na invalidskem vozičku. Poleg tega je tudi vhod dostopen osebam na invalidskem vozičku, kar omogoča enostaven dostop za vse obiskovalce.

Na Googlu My Business ima Pokopališče Komenda trenutno 3 ocene, kar kaže na to, da so stranke svoje izkušnje delile z drugimi. Povprečno mnenje je visoko, saj znaša 4.3 od 5.

Za osebo, ki išče informacije o Pokopališču Komenda, je pomembno vedeti, da gre za pokopališče, ki skrbi za svoje stranke in jim nudi celovite storitve v času žalovanja. S svojimi dostopnimi parkirišči in vhodi je primerno tudi za osebe s posebnimi potrebami, kar kaže na njihovo odprtost in prijaznost do vseh obiskovalcev.

Za vse dodatne informacije in storitve priporočamo, da obiskovalci obiščejo njihovo spletno stran in se pozanimajo o vseh možnostih, ki jih ponujajo. Pokopališče Komenda je pravo mesto za vse, ki iščejo spoštljive in kakovostne storitve v času žalovanja.

Za več informacij in zaupanja vredno izkušnjo se obrnite na Pokopališče Komenda preko njihove spletne strani in se prepričajte sami o njihovi visoki kakovosti storitev.

Mnenja o Pokopališče Komenda

Pokopališče Komenda - Komenda
Tomaž Vozelj
4/5

Pokopališče Komenda - Komenda
Erlander
4/5

Pokopališče Komenda - Komenda
Martin Zlobko
5/5

Go up