SeneCura Dom starejših občanov Komenda | Blizu ljudem - Komenda

Naslov: Juhantova pot 9, 1218 Komenda, Slovenija.
Telefon: 18102120.
Spletna stran: komenda.senecura.si.
Specialitete: Dom upokojencev.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od SeneCura Dom starejših občanov Komenda | Blizu ljudem

SeneCura Dom starejših občanov Komenda | Blizu ljudem je dom za starejše, ki se nahaja na naslovu Juhantova pot 9, 1218 Komenda, Slovenija. Svojim stanovalcem nudi visoko kakovostno nego in udobje v prijetnem okolju. Zanje skrbi strokovno osebje, ki poskrbi za njihove potrebe in dobro počutje.

Dom starejših občanov ponuja različne storitve, prilagojene posameznim potrebam stanovalcev. Specializirani so za oskrbo starejših oseb ter nudijo tudi dodatne storitve, kot je parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku. Prav tako imajo vhod, ki je dostopen osebam na invalidskem vozičku, kar omogoča lažjo mobilnost stanovalcem.

Za več informacij o njihovi ponudbi, lokaciji in cenah jih lahko kontaktirate na telefonu 18102120 ali obiščete njihovo spletno stran. Na tej spletni strani boste našli podrobnejše informacije o njihovi ponudbi, cenah in možnostih bivanja v domu starejših občanov.

Po mnenju uporabnikov, ki so izrazili svoje vtise na Google My Business, je SeneCura Dom starejših občanov Komenda visoko cenjen. S povprečno oceno 5/5, je to zagotovo eden izmed najbolj priljubljenih domov starejših občanov v Komendi.

Če iščete kakovostno in prijazno nego za vaše bližnje, vam toplo priporočamo, da stopite v stik z njimi preko njihove spletne strani. Njihovo strokovno osebje bo poskrbelo za vaše potrebe in vam zagotovilo udobno bivanje v domu starejših občanov.

Mnenja o SeneCura Dom starejših občanov Komenda | Blizu ljudem

SeneCura Dom starejših občanov Komenda | Blizu ljudem - Komenda
Alma Akmadzic
5/5

Go up