Poslovna Cona Komenda - Komenda

Naslov: Poslovna cona Komenda, Žeje pri Komendi 100, 1218 Komenda, Slovenija.
Telefon: 18343328.
Spletna stran: pc-komenda.si.
Specialitete: Poslovni park.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 303 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.3/5.

Lokacija od Poslovna Cona Komenda

Poslovna Cona Komenda se nahaja na naslovu Žeje pri Komendi 100, 1218 Komenda, Slovenija. Ta poslovni park ponuja številne možnosti za podjetja, ki iščejo primerno lokacijo za svoje poslovanje. Z različnimi storitvami in ugodnostmi je Poslovna Cona Komenda prava izbira za podjetja vseh velikosti.

Na voljo je tudi parkirišče in dostop za osebe na invalidskem vozičku, kar omogoča enostaven in prijazen dostop do poslovnih prostorov. Poleg tega, je objekt opremljen tudi z vhodom, prilagojenim za osebe na invalidskem vozičku, kar zagotavlja vsem enake možnosti za delo in sodelovanje.

Za več informacij o Poslovni Coni Komenda lahko obiščete njihovo spletno stran ali jih kontaktirate na telefon 18343328. Na spletni strani boste našli vse potrebne informacije o najemu poslovnih prostorov, storitvah in drugih ponudbah, ki jih nudijo.

Poslovna Cona Komenda je prejela 303 mnenj na Google My Business, pri čemer je povprečna ocena 4.3/5. To kaže na zadovoljstvo strank in dobro reputacijo poslovnega parka.

Za vse, ki iščejo primerno lokacijo za svoje podjetje ali želijo izvedeti več o Poslovni Coni Komenda, je priporočljivo, da obiščejo njihovo spletno stran ali jih kontaktirajo preko telefona. Njihova prijazna ekipa vam bo z veseljem pomagala in svetovala pri izbiri najboljše rešitve za vaše poslovanje. Ne odlašajte in stopite v stik z njimi še danes!

Mnenja o Poslovna Cona Komenda

Poslovna Cona Komenda - Komenda
Aleksandra Sasha
4/5

Cona je zelo urejena, pregledna, table so povsod, hitro najdeš kar isces

Poslovna Cona Komenda - Komenda
Robert Ahac
5/5

Poslovna cona Žeje pri Komendi je naseljeno mjesto u sestavi obćine Komenda.
Do teritorijalne reorganizacije u Sloveniji je bila v sastavi stare općine Kamnik. Kot samostojno naselje, Poslovna cona Žeje pri Komendi obstaja od leta 2012. V coni se nahaja več zelo znanih, vecjih podjetji. Večina ima večja parkirišča.

Poslovna Cona Komenda - Komenda
Marko Kalan
4/5

Super dobra lokacija same cone. Moti me samo da ni krožnega križišča na vstopu v cono. Problem je samo ob prometnih konicah.

Poslovna Cona Komenda - Komenda
Ciril Koselj
5/5

Taka mora industrijska cona biti. Še lahko primerja s tujino.

Poslovna Cona Komenda - Komenda
Janja devesci
5/5

Z možem sva iskala trgovino Dilex. V eni trgovini v Ljubljani so naju poslali v Trzin. Kakorkoli ni bilo pravilno, no pa sva nekako prišla do trgovine Dilex, ki se nahaja Pod lipami 10,Komenda. Pitrebovala sva pištolo za pranje avtov. Tukaj to imajo. Tudi cena je dokaj v redu okoli 23 evrov. Upam, da bo komu ta informacija koristila.

Poslovna Cona Komenda - Komenda
Joze Sumecnik
5/5

Odlična poslovna cona, ki je namenjena samo obrtnikom in je dovolj prostora ob koriščenju njihovih storitev.

Poslovna Cona Komenda - Komenda
bako bako
2/5

En vhod in izhod, v konici katastrofalna guzva. Lahko bi naredili rondo.

Poslovna Cona Komenda - Komenda
Marko Levičar
3/5

Slabo urejen promet ob konicah. Delajo se kolone in je tezko priti iz cone na glavno cesto.

Go up