Društvo borilnih veščin Komenda - Komenda

Naslov: Moste 40 H, 1218 Komenda, Slovenija.

Specialitete: Športna šola.

Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Društvo borilnih veščin Komenda

Društvo borilnih veščin Komenda Moste 40 H, 1218 Komenda, Slovenija

Društvo borilnih veščin Komenda je športno društvo, specializirano za borilne veščine, ki se nahaja na naslovu Moste 40 H, 1218 Komenda, Slovenija. Njihova glavna specialiteta je športna šola, kjer se lahko posamezniki učijo različnih borilnih veščin pod strokovnim vodstvom inštruktorjev.

Čeprav podjetje nima navedenega telefonskega številka ali spletne strani, je mogoče, da se lahko za več informacij obrnete neposredno na njihov sedež.

Društvo borilnih veščin Komenda se nahaja v mirnem okolju Komende, kar omogoča sproščeno in koncentrirano učenje borilnih veščin brez motečih dejavnikov. Lokacija je dostopna in primerna za vse tiste, ki iščejo prostor za vadbo in izpopolnjevanje svojih veščin.

Za osebe, ki so zainteresirane za učenje borilnih veščin v prijetnem okolju, je Društvo borilnih veščin Komenda odlična izbira. S strokovno usposobljenimi inštruktorji ter raznolikimi programi vadbe bo vsakdo lahko našel nekaj zase in se razvijal tako fizično kot tudi mentalno.

Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.

Povprečno mnenje: 0/5.

Zaradi pomanjkanja mnenj na spletu je težko podati natančno oceno o kakovosti storitev Društva borilnih veščin Komenda. Kljub temu pa bi bilo vredno stopiti v stik s športnim društvom in se pozanimati o njihovih programih ter možnostih vadbe.

Za vse tiste, ki iščejo priložnost za učenje in izpopolnjevanje borilnih veščin v prijetnem okolju, je Društvo borilnih veščin Komenda odlična izbira. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se pozanimate o njihovih programih ter se dogovorite za obisk vadbe, ki vam bo pomagala razviti vaše veščine in znanje v borilnih veščinah.

Go up