Glasbena šola Kamnik - Enota Moste - Komenda

Naslov: Moste 40h, 1218 Komenda, Slovenija.

Spletna stran: gskamnik.si.
Specialitete: Glasbena šola.

Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Glasbena šola Kamnik - Enota Moste

Glasbena šola Kamnik - Enota Moste Moste 40h, 1218 Komenda, Slovenija

Glasbena šola Kamnik - Enota Moste se nahaja na naslovu Moste 40h, 1218 Komenda, Slovenija. Gre za šolo, ki se specializira v glasbenem izobraževanju.

Če iščete kakovostno glasbeno šolanje v Sloveniji, je Glasbena šola Kamnik - Enota Moste odlična izbira. Njihova specialiteta je glasbeno izobraževanje, ki ga izvajajo s strastjo in strokovnostjo.

Če želite izvedeti več informacij o njihovem programu in ponudbi, obiščite njihovo spletno stran. Na njej boste našli vse potrebne podatke o šoli, urniku in prijavah.

Trenutno Glasbena šola Kamnik - Enota Moste nima ocen na Google My Business, zato je povprečno mnenje 0/5. Kljub temu pa ne smemo spregledati njihovega strokovnega pristopa in predanosti v glasbenem izobraževanju.

Za osebo, ki išče kakovostno glasbeno izobraževanje v Sloveniji, je Glasbena šola Kamnik - Enota Moste odlična izbira. Njihova lokacija v Komendi je dostopna in primerna za vse, ki želijo razviti svoj glasbeni talent.

Naša končna priporočila: Če želite izvedeti več o njihovi ponudbi in se vpisati v njihov program, obiščite njihovo spletno stran in se obrnite na njih preko kontaktnih podatkov, ki jih najdete tam. Glasbena šola Kamnik - Enota Moste je prava izbira za vse, ki si želijo kakovostnega glasbenega izobraževanja v Sloveniji.

Go up