Kulturni dom Komenda - Komenda

Naslov: Zajčeva cesta 23, 1218 Komenda, Slovenija.

Specialitete: Kulturni center.

Mnenja: Ta podjetje ima 7 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.4/5.

Lokacija od Kulturni dom Komenda

Kulturni dom Komenda Zajčeva cesta 23, 1218 Komenda, Slovenija

Kulturni dom Komenda je priljubljena kulturna ustanova, ki se nahaja na naslovu Zajčeva cesta 23, 1218 Komenda, Slovenija. Je specializiran kulturni center, ki ponuja različne kulturne dogodke in aktivnosti za obiskovalce vseh starosti.

Čeprav trenutno ni dostopne telefonske številke, lahko več informacij o njihovih dejavnostih najdete na njihovi spletni strani.

Med specialitetami Kulturnega doma Komenda so različni kulturni dogodki, kot so koncerti, gledališke predstave, razstave in še veliko več. Ponuja tudi različne ustvarjalne delavnice in izobraževalne programe za lokalno skupnost.

Če iščete kulturno izkušnjo v prijetnem okolju, je Kulturni dom Komenda odlična izbira. Nahaja se v mirnem okolju v Komendi, kar omogoča sproščujočo izkušnjo ob kulturnih dogodkih.

Na Google My Business lahko najdete 7 mnenj o tej ustanovi, ki imajo povprečno oceno 4.4/5. To kaže na zadovoljstvo obiskovalcev in kakovost storitev, ki jih ponuja Kulturni dom Komenda.

Z vsemi svojimi kulturnimi dogodki in dejavnostmi je Kulturni dom Komenda odličen kraj za obiskovalce, ki si želijo izkušnjo bogato s kulturo in umetnostjo. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se seznanite z njihovim raznolikim programom ter se udeležite kakšnega od njihovih prihajajočih dogodkov.

Za vse ljubitelje kulture in umetnosti je Kulturni dom Komenda zagotovo kraj, ki ga morate obiskati. Ne zamudite priložnosti za obisk njihovih dogodkov in doživite pravo kulturno doživetje. Za več informacij in rezervacije obiskov obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte sami!

Mnenja o Kulturni dom Komenda

Kulturni dom Komenda - Komenda
Bojan S.
3/5

vsekakor Dom, ki si zasluži obnovo dvorane

Kulturni dom Komenda - Komenda
Valter Foški
4/5

Enkratna socialistična scena.

Kulturni dom Komenda - Komenda
Hamdija HABIBI
5/5

Cool

Kulturni dom Komenda - Komenda
Mirko Kern
5/5

Kulturni dom Komenda - Komenda
Nejc Pečlin
5/5

Kulturni dom Komenda - Komenda
MARKO NADIZAR
5/5

Kulturni dom Komenda - Komenda
Gregor Hvalc
4/5

Go up