Društvo slovensko komorno glasbeno gledališče - Ljubljana

Naslov: Hruševska cesta 66, 1000 Ljubljana, Slovenija.
Telefon: 59010260.

Specialitete: -.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Društvo slovensko komorno glasbeno gledališče

Društvo slovensko komorno glasbeno gledališče je kulturna ustanova, ki se nahaja na naslovu Hruševska cesta 66, 1000 Ljubljana, Slovenija. Lahko jih kontaktirate preko telefonske številke 59010260. To gledališče je specializirano za komorno glasbo in predstave ter ponuja edinstveno umetniško izkušnjo.

Društvo slovensko komorno glasbeno gledališče se nahaja v Ljubljani, glavnem mestu Slovenije, kar omogoča enostaven dostop za obiskovalce. Poleg tega imajo parkirišče in so dostopni tudi za osebe na invalidskem vozičku, kar zagotavlja vsem obiskovalcem udobno in prijazno okolje.

Če iščete kulturno doživetje, ki združuje glasbo in gledališče, je Društvo slovensko komorno glasbeno gledališče odlična izbira. Kljub temu, da imajo trenutno 0 mnenj na Google My Business, je njihova umetniška dejavnost vredna obiska. Povprečno mnenje je 0/5, vendar je pomembno, da si sami ustvarite lastno mnenje o njihovi umetniški kakovosti.

Za vse ljubitelje kulture in umetnosti je obisk Društva slovensko komorno glasbeno gledališče neprecenljiva izkušnja. Za več informacij in rezervacije obiskov jih priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se prepričate o njihovem programu. Ne zamudite priložnosti, da doživite vrhunsko komorno glasbeno gledališče v srcu Ljubljane!

Go up