Društvo Gledališče Ane Monro - Ljubljana

Naslov: Trg prekomorskih brigad 1, 1000 Ljubljana, Slovenija.
Telefon: 41723146.
Spletna stran: anamonro.si.
Specialitete: Gledališka skupina.
Druge zanimive informacije: Primerno za otroke.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Društvo Gledališče Ane Monro

Društvo Gledališče Ane Monro je gledališka skupina s sedežem na Trgu prekomorskih brigad 1, 1000 Ljubljana, Slovenija. Če želite stopiti v stik z njimi, jih lahko pokličete na številko Telefon: 41723146. Več informacij o njihovi dejavnosti in predstavah lahko najdete na njihovi spletni strani Spletna stran: anamonro.si.

Društvo Gledališče Ane Monro je znano po svojih predstavah, ki so primerne tako za otroke kot za odrasle. Njihova gledališka skupina je priljubljena med občinstvom in ponuja edinstvene umetniške izkušnje.

Če iščete kulturno doživetje v Ljubljani, je obisk Društva Gledališče Ane Monro odlična izbira. Nahajajo se na centralni lokaciji v mestu, kar omogoča enostaven dostop do njihovega gledališča.

Če vas zanima več informacij o njihovih predstavah ali organiziranih dogodkih, obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte sami o kakovosti njihovega dela. Morda boste našli nekaj, kar vas bo navdušilo in vam pričaralo nepozabno gledališko doživetje.

Društvo Gledališče Ane Monro je priljubljeno med družinami in tistimi, ki uživajo v umetniških predstavah. Njihove predstave so zanimive in poučne, zato so primerne za vse generacije.

Za vse informacije, rezervacije ali vprašanja obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte o pestri ponudbi Društva Gledališče Ane Monro. Ne odlašajte, ampak si rezervirajte svoje mesto na naslednji predstavi še danes!

Go up