Društvo Slovensko narodno gledališče Kranj - Kranj

Naslov: Cesta na Brdo 30, 4000 Kranj, Slovenija.
Telefon: 64249972.
Spletna stran: sng-kr.com.
Specialitete: Gledališka skupina.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Toaleta, nevtralna glede na spol, Varstvo otrok, Primerno za otroke.
Mnenja: Ta podjetje ima 3 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Društvo Slovensko narodno gledališče Kranj

Društvo Slovensko narodno gledališče Kranj je gledališka skupina, ki se nahaja na naslovu Cesta na Brdo 30, 4000 Kranj, Slovenija. Za več informacij jih lahko kontaktirate na telefonsko številko 64249972 ali obiščete njihovo spletno stran.

To gledališče ponuja številne predstave in dogodke za ljubitelje gledališke umetnosti. Poleg tega ima tudi parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, toaletne prostore, ki so nevtralne glede na spol, varstvo otrok ter je primerno za otroke.

Mnenja uporabnikov na Google My Business kažejo, da je Društvo Slovensko narodno gledališče Kranj zelo priljubljeno, saj ima povprečno oceno 5/5. To dokazuje visoko kakovost njihovih predstav in storitev.

Za vse ljubitelje gledališča in umetnosti je Društvo Slovensko narodno gledališče Kranj odlična izbira za obisk. Za več informacij ali rezervacije obiska priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se prepričate sami!

Mnenja o Društvo Slovensko narodno gledališče Kranj

Društvo Slovensko narodno gledališče Kranj - Kranj
Aleksandar
5/5

Hearty small theatre, where you can enjoy performances with your kids.

Društvo Slovensko narodno gledališče Kranj - Kranj
Jaka Vidmar
5/5

Društvo Slovensko narodno gledališče Kranj - Kranj
Janez Kemperle
5/5

Go up