Mlaka pri Kranju - Kranj

Naslov: 4000 Kranj, Slovenija.

Specialitete: Avtobusna postaja.
Druge zanimive informacije: Toaleta, Na voljo je 24-urni prevoz.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Mlaka pri Kranju

Mlaka pri Kranju 4000 Kranj, Slovenija

Mlaka pri Kranju je majhno naselje v Sloveniji, z natančnim naslovom Naslov: 4000 Kranj, Slovenija. Ta kraj se nahaja v bližini mesta Kranj, ki je eno izmed najbolj privlačnih krajev v Sloveniji. Mlaka pri Kranju je znan po svoji specialiteti: Avtobusni postaji, ki zagotavlja odlično povezavo z drugimi deli države.

Poleg tega, v Mlaki pri Kranju najdete tudi toaletne prostore in 24-urni prevoz, kar je zelo priročno za popotnike in tiste, ki potrebujejo hitro in udobno prevozno možnost. Kljub temu, da podjetje še ni prejelo nobenih ocen na Google My Business, je pomembno omeniti, da ima povprečno mnenje 0/5.

Zaradi svoje priročne lokacije in ponujenih storitev, je Mlaka pri Kranju odlična destinacija za potnike, ki iščejo udobno in zanesljivo prevozno možnost. Če potrebujete avtobusno postajo ali prevoz na dolge razdalje, je Mlaka pri Kranju prava izbira za vas.

Če želite izvedeti več informacij o Mlaki pri Kranju in njihovih storitvah, priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se pozanimate o njihovi ponudbi. Ne odlašajte, kontaktirajte jih danes in si zagotovite udobno potovanje!

Go up