Afriški kulturni center, družba za izobraževanje in usposabljanje na področju kulture, d.o.o. - Kranj

Naslov: Ulica Gorenjskega odreda 6, 4000 Kranj, Slovenija.
Telefon: 41810221.
Spletna stran: afrika-kc.org.
Specialitete: Izobraževalna ustanova.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Afriški kulturni center, družba za izobraževanje in usposabljanje na področju kulture, d.o.o.

Afriški kulturni center, družba za izobraževanje in usposabljanje na področju kulture, d.o.o. je izobraževalna ustanova s sedežem na naslovu Ulica Gorenjskega odreda 6, 4000 Kranj, Slovenija.

Ta center ponuja številne možnosti za izobraževanje in usposabljanje na področju kulture ter promovira afriško kulturo v Sloveniji. S svojimi dejavnostmi si prizadeva za širjenje znanja o afriški umetnosti, glasbi, literaturi in drugih kulturnih vidikih.

Za več informacij jih lahko kontaktirate preko telefonske številke 41810221 ali obiščete njihovo spletno stran.

Poleg tega ponujajo tudi parkirišče in so dostopni osebam na invalidskem vozičku, kar omogoča enostavno obiskovanje njihovih dogodkov in dejavnosti.

Kljub temu, da Afriški kulturni center še nima mnenj na Google My Business, je vredno raziskati njihovo ponudbo in se udeležiti kakšnega izobraževalnega dogodka ali delavnice.

Skupna ocena tega podjetja je trenutno 0/5, vendar to ne sme odvrniti vaše radovednosti in želje po spoznavanju afriške kulture skozi njihove dejavnosti.

Za vse ljubitelje kulture in tiste, ki si želite razširiti svoje obzorje, je obisk Afriškega kulturnega centra v Kranju zagotovo priporočljiv. Ne odlašajte in obiščite njihovo spletno stran za več informacij ter se prepustite čarom afriške kulture.

Go up