KIC GORENJSKE - Zgornje Jezersko

Naslov: Zgornje Jezersko 57, 4206 Zgornje Jezersko, Slovenija.
Telefon: 68144268.
Spletna stran: moja-dejavnost.si.
Specialitete: Kulturni center.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od KIC GORENJSKE

KIC GORENJSKE je kulturni center, ki se nahaja na naslovu Zgornje Jezersko 57, 4206 Zgornje Jezersko, v Sloveniji. Svojim obiskovalcem nudi raznolike kulturne dogodke in dejavnosti, ki bogatijo lokalno kulturno sceno. Lahko jih kontaktirate tudi po telefonu na 68144268 ali pa obiščete njihovo spletno stran: moja-dejavnost.si.

KIC GORENJSKE je priljubljena destinacija za ljubitelje kulture v regiji Gorenjska. Poleg tega, da je kulturni center, ponuja tudi parkirišče in je dostopen osebam na invalidskem vozičku. Kljub temu, da podjetje nima nobenih mnenj na Google My Business, je povprečno mnenje o njih 0/5.

Za osebo, ki išče kulturne dogodke in dejavnosti na Gorenjskem, je KIC GORENJSKE odlična izbira. S svojo raznoliko ponudbo kulturnih vsebin omogoča obiskovalcem, da se povežejo s lokalno umetnostjo in kulturo. Če ste ljubitelj kulturnih dogodkov ali pa si želite preživeti prijeten večer v kulturnem okolju, je obisk KIC GORENJSKE odlična izbira.

Zato, če želite izvedeti več o njihovi ponudbi ali pa se udeležiti kakega izmed njihovih dogodkov, priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in stopite v stik z njimi. Ne zamudite priložnosti, da doživite kulturne trenutke v KIC GORENJSKE!

Go up