Forum mladih HKUD Komušina - Škofja Loka

Naslov: Partizanska cesta 1, 4220 Škofja Loka, Slovenija.
Telefon: 40800474.

Specialitete: Kulturni center.

Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Forum mladih HKUD Komušina

Forum mladih HKUD Komušina je Kulturni center lociran na naslovu Partizanska cesta 1, 4220 Škofja Loka, Slovenija. Za več informacij jih lahko kontaktirate na telefon 40800474.

Ta kulturni center je znan po svoji predanosti mladim in promociji kulturnih dejavnosti v skupnosti. Forum mladih HKUD Komušina ponuja različne kulturne programe in dogodke, namenjene vsem generacijam. Njihov prostor je odprt za različne umetniške izraze, kot so gledališče, glasba, ples in literatura.

Obiskovalcem se ponuja priložnost, da se vključijo v različne dejavnosti in dogodke ter sodelujejo pri ustvarjanju kulturnega življenja v skupnosti. Poleg tega Forum mladih HKUD Komušina deluje tudi kot prostor za izmenjavo idej in spodbujanje kreativnosti med mladimi.

Če iščete kulturni center, kjer se lahko izrazite in sodelujete pri različnih umetniških projektih, je Forum mladih HKUD Komušina odlična izbira za vas. Njihova stran na Googlu trenutno še nima nobenih mnenj, vendar so pričakovanja visoka. Povprečno mnenje: 0/5.

Za več informacij in aktualne dogodke obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte sami o pestri ponudbi kulturnih dejavnosti, ki jih ponuja Forum mladih HKUD Komušina. Ne zamudite priložnosti in se pridružite kulturni skupnosti!

Go up