Krajevna skupnost Sv.Duh - Škofja Loka

Naslov: Sv. Duh 10, 4220 Škofja Loka, Slovenija.
Telefon: 45131941.
Spletna stran: sv-duh.si.
Specialitete: Občinski urad.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Krajevna skupnost Sv.Duh

Krajevna skupnost Sv.Duh se nahaja na naslovu Sv. Duh 10, 4220 Škofja Loka, Slovenija. Lahko jih kontaktirate preko telefonske številke 45131941 ali obiščete njihovo spletno stran sv-duh.si. Njihova specialiteta je Občinski urad.

Med drugimi zanimivimi informacijami velja omeniti, da imajo na voljo Parkirišče, ki je dostopno osebam na invalidskem vozičku. Na platformi Google My Business imajo 0 mnenj, kar pomeni, da je njihovo povprečno mnenje 0/5.

Krajevna skupnost Sv.Duh se nahaja v mestu Škofja Loka in nudi številne storitve prebivalcem tega območja. Kot občinski urad, so odgovorni za različne upravne zadeve in nudijo pomoč pri različnih vprašanjih. S svojo lokacijo in dostopnostjo so priročna postaja za lokalne prebivalce, ki potrebujejo pomoč ali informacije glede svojega okoliša.

Če iščete informacije o lokalni upravi, možnosti parkiranja ali potrebujete pomoč pri administrativnih zadevah, je Krajevna skupnost Sv.Duh odličen naslov. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran sv-duh.si in stopite v stik z njimi za več informacij.

Go up