Krajevna knjižnica Trata - Škofja Loka

Naslov: Frankovo naselje 74a, 4220 Škofja Loka, Slovenija.
Telefon: 45151390.
Spletna stran: knjiznica-skofjaloka.si.
Specialitete: Knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 5 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.6/5.

Lokacija od Krajevna knjižnica Trata

Krajevna knjižnica Trata je knjižnica lokalne skupnosti, ki se nahaja na naslovu Frankovo naselje 74a, 4220 Škofja Loka, Slovenija. Svojim obiskovalcem nudi širok izbor gradiva za branje, raziskovanje in učenje.

Na voljo imajo tudi parkirišče, ki je primerno za osebe na invalidskem vozičku, ter vhod, ki je prav tako dostopen osebam na invalidskem vozičku. To omogoča enostaven dostop in udobje za vse obiskovalce knjižnice.

Če želite stopiti v stik s Krajevno knjižnico Trata, jih lahko pokličete na številko 45151390 ali obiščete njihovo spletno stran za več informacij.

Na Google My Business ima Krajevna knjižnica Trata 5 mnenj, pri čemer je povprečna ocena 4.6/5. To kaže na visoko zadovoljstvo obiskovalcev in kakovost storitev, ki jih ponujajo.

Za osebe, ki iščejo prostor za branje, raziskovanje ali preprosto uživanje v knjigah, je Krajevna knjižnica Trata odlična izbira. Njena prijazna lokacija, dostopnost in širok izbor gradiva jo naredijo za idealno destinacijo za ljubitelje knjig v Škofji Loki in okolici.

Zato bi močno priporočali, da obiščete njihovo spletno stran in se pozanimate o njihovih storitvah ter dogodkih. Krajevna knjižnica Trata je zagotovo prostor, kjer boste našli navdih, znanje in prijetno vzdušje.

Mnenja o Krajevna knjižnica Trata

Krajevna knjižnica Trata - Škofja Loka
jana podobnik - kozic
5/5

Prijazne knjižničarke, ki svetujejo, pomagajo pri izbiri knjig. Tudi sam prostor je svetel, sam po sebi vabi, da si poiščeš knjigo, literaturo in si vzameš čas za branje, odkrivanje skrivnosti, iskanja znanj, poučnih informacij..

Krajevna knjižnica Trata - Škofja Loka
Daša Kurnik
5/5

Prijeten ambient. Zelo pregledna in svetla knjižnica. Prostorna, vabljiva. V njej dela prijetna knjižničarka.

Krajevna knjižnica Trata - Škofja Loka
Mirsada Peternelj
3/5

Krajevna knjižnica Trata - Škofja Loka
Darko Zubak
5/5

Krajevna knjižnica Trata - Škofja Loka
Tatjana Zlebnik
5/5

Go up