JSKD Škofja Loka - Škofja Loka

Naslov: Mestni trg 26, 4220 Škofja Loka, Slovenija.
Telefon: 45157160.

Specialitete: Kulturni center.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 5 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od JSKD Škofja Loka

JSKD Škofja Loka se nahaja na Naslov: Mestni trg 26, 4220 Škofja Loka, Slovenija. Ta kulturni center je znan po svojih posebnostih in bogati kulturni ponudbi. Lahko jih kontaktirate preko telefonske številke Telefon: 45157160.

JSKD Škofja Loka je znan tudi po svoji odlični ponudbi kulturnih dogodkov in programov. Obiskovalcem nudijo različne kulturne dejavnosti in prireditve, ki bogatijo kulturno življenje lokalne skupnosti. Poleg tega je lokacija opremljena s parkiriščem in je dostopna tudi osebam na invalidskem vozičku, kar omogoča vsem enostaven dostop do kulturnih dogodkov.

Na Googlu imajo JSKD Škofja Loka odlično oceno, saj imajo 5 mnenj uporabnikov, ki so pohvalili njihovo delo in ponudbo. Povprečno mnenje znaša 5/5, kar kaže na visoko kakovost njihovih storitev in programov.

Za vse, ki iščejo kulturne dogodke in programe v Škofji Loki, je JSKD Škofja Loka odlična izbira. Njihova lokacija na Mestnem trgu 26 ponuja obiskovalcem edinstveno kulturno izkušnjo in možnost udeležbe na različnih kulturnih dogodkih. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in preverite aktualne dogodke ter programe, ki jih ponujajo.

Za vse ljubitelje kulture in umetnosti je JSKD Škofja Loka neprecenljiv vir kulturnih doživetij. Ne zamudite priložnosti, da se udeležite njihovih prireditev in se povežete z lokalno kulturno sceno. Obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte o njihovi bogati ponudbi!

Mnenja o JSKD Škofja Loka

JSKD Škofja Loka - Škofja Loka
Filip Vurnik
5/5

Prijeten ambient.

JSKD Škofja Loka - Škofja Loka
Tatjana Jeram
5/5

Srečanje članov fotokluba

JSKD Škofja Loka - Škofja Loka
Chef Mario
5/5

Top

JSKD Škofja Loka - Škofja Loka
Mario Baricic
5/5

Top

JSKD Škofja Loka - Škofja Loka
Peter Pokorn
5/5

Go up