Sokolski dom Škofja Loka - Škofja Loka

Naslov: Mestni trg 17, 4220 Škofja Loka, Slovenija.
Telefon: 45112335.
Spletna stran: sokolskidom.si.
Specialitete: Kulturni center.
Druge zanimive informacije: Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Prijazno skupnosti LGBTQ+, Varen prostor za transspolne osebe, Družinski popust, Popusti za otroke.
Mnenja: Ta podjetje ima 188 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.7/5.

Lokacija od Sokolski dom Škofja Loka

Sokolski dom Škofja Loka se nahaja na Mestnem trgu 17, 4220 Škofja Loka, Slovenija. Telefon za kontakt je 45112335. Na voljo je tudi spletna stran sokolskidom.si. Ta kulturni center je znan po svoji pestri ponudbi in prijaznem okolju.

Sokolski dom Škofja Loka je zelo dostopen, saj omogoča vstop osebam na invalidskem vozičku. Poleg tega ima tudi parkirišče, ki je prav tako prilagojeno za osebe na invalidskem vozičku. Ponaša se s prijaznostjo do skupnosti LGBTQ+ ter zagotavlja varen prostor za transspolne osebe. Ponuja družinski popust in posebne popuste za otroke.

Mnenja o Sokolskem domu Škofja Loka so izjemno pozitivna, saj ima podjetje kar 188 mnenj na Google My Business. Povprečna ocena je visoka, znaša 4.7/5, kar kaže na visoko zadovoljstvo obiskovalcev.

Za osebe, ki iščejo kulturni center z bogato ponudbo in prijaznim okoljem, je Sokolski dom Škofja Loka odlična izbira. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se povežete z njimi, saj boste tako lahko izvedeli več o njihovi ponudbi in dogodkih. Ne zamudite priložnosti, da doživite kulturno bogastvo tega prostora!

Mnenja o Sokolski dom Škofja Loka

Sokolski dom Škofja Loka - Škofja Loka
Janja devesci
5/5

Izredno zanimiva proslav v čast Rudolfa Maistra z vsemi vidnimi člani, ki izredno veliko delajo in iščejo svojce, potomce borcev Rudolfa Maistra, ki je zelo zaslužen za ohranitev naše severne meje, Maribora.... Vsekakor so zelo dobrodošle fotografije, ki jih morda še hranijo svojci. Pri nas v Žireh je zelo zaslužen gospod Jereb, ki je zbral veliko slik iz tistega časa in jih slikovno in besedno predstavil na večih panojih, ki so večkrat razstavojeni, da se ne pozabi. No ta dan je bil tudi kulturno obarvan. Iz Maribora je prišla g. predsednica Lučka Bogataj, iz Žirov gospod Jereb, predstavniki občine Škofja Loka, Poljanske doline in drugi. Zbor je zapel lepe slovenske pesmi, bila je tudi operna pevka. Ker je bil genera Rudolf Maister tudi pesnik, kar večino ljudje ne vedo, so bile recitirane tudi njegove pesmi. Bilo je res krasno.

Sokolski dom Škofja Loka - Škofja Loka
Dejan Tamse
5/5

Krasna dvorana za manjše koncerte

Sokolski dom Škofja Loka - Škofja Loka
Martin Zadel
3/5

Vredu zaloga razen sadja in zelenjave.
Delikatesa povprečna.

Sokolski dom Škofja Loka - Škofja Loka
darjan darjan- darko - darko
5/5

SUPER RAZSTAVA LESENIH IZDELKOV IN LEP AMBIENT ? 27.5.2023 OD 9.40 DO 12.30

Sokolski dom Škofja Loka - Škofja Loka
Rudi Kokelj
5/5

Sami lepi dogotki bila je pesem bil je pust dogaja se desetletnica loškega okteta vse pohvale in cestitke lp

Sokolski dom Škofja Loka - Škofja Loka
marcel kokelj
5/5

Duše in skrinja zaveze.

Sokolski dom Škofja Loka - Škofja Loka
Gorazd Železnik
4/5

Kocert violina, viola čelo in flavta v ljubezenski zgodbi odlično izvedeno. 4 zvezdice pa dam zato, ker ob poln ki dvorani ne bi v zadnjih vrstah slišali hudomušne povezave Don Juana...

Sokolski dom Škofja Loka - Škofja Loka
Marjan Trdin
4/5

Lokalne prireditve vredne ogleda.

Go up