Mestna knjižnica Kranj, Krajevna knjižnica Jezersko - Zgornje Jezersko

Naslov: Zgornje Jezersko 62, 4206 Zgornje Jezersko, Slovenija.
Telefon: 42545190.
Spletna stran: mkk.si.
Specialitete: Knjižnica.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Mestna knjižnica Kranj, Krajevna knjižnica Jezersko

Mestna knjižnica Kranj, Krajevna knjižnica Jezersko je knjižnica, ki se nahaja na naslovu Zgornje Jezersko 62, 4206 Zgornje Jezersko, Slovenija. Lahko jih kontaktirate preko telefonske številke 42545190 ali obiščete njihovo spletno stran mkk.si. Njihova glavna specialiteta je seveda knjižnica, vendar ponujajo tudi druge storitve.

Med drugimi zanimivimi informacijami velja omeniti, da imajo parkirišče in so dostopni tudi osebam na invalidskem vozičku. Kljub temu, da so njihove storitve verjetno odlične, pa na Google My Business nimajo še nobenega mnenja, zato je povprečno mnenje trenutno 0/5.

Za osebo, ki išče informacije o Mestni knjižnici Kranj in Krajevni knjižnici Jezersko, je pomembno vedeti, da gre za knjižnico s širokim naborom storitev, ki se nahaja v slikovitem okolju Zgornjega Jezerska. Če iščete prostor za branje, izposojo knjig ali preprosto želite uživati v mirnem okolju, je to pravo mesto za vas.

Za vse dodatne informacije ali vprašanja priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se pozanimate o njihovi ponudbi. Ne oklevajte, kontaktirajte jih in odkrijte vse, kar vam lahko ponudijo!

Go up