Letno gledališče Khislstein - Kranj

Naslov: Tomšičeva ulica 44, 4000 Kranj, Slovenija.
Telefon: 42380450.

Specialitete: Umetniška dvorana.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Restavracija, Kreditne kartice, Primerno za otroke.
Mnenja: Ta podjetje ima 291 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.6/5.

Lokacija od Letno gledališče Khislstein

Letno gledališče Khislstein je kulturni center v Kranju, Sloveniji, ki se nahaja na naslovu Tomšičeva ulica 44, 4000 Kranj, Slovenija. Svojo dejavnost izvaja v umetniški dvorani, ki je priljubljena med obiskovalci zaradi kakovostnih kulturnih dogodkov.

Poleg tega, da ponuja umetniške predstave, Letno gledališče Khislstein omogoča tudi udobno doživetje obiskovalcem. Na voljo je parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, prav tako pa je tudi vhod prilagojen invalidom. Za obiskovalce je na voljo restavracija, sprejemajo pa tudi kreditne kartice. Lokacija je primerna tudi za otroke, kar omogoča prijetno družinsko doživetje.

Trenutno ima Letno gledališče Khislstein 291 mnenj na Google My Business, pri čemer je povprečno mnenje 4.6/5. To kaže na visoko zadovoljstvo obiskovalcev in kakovostne storitve, ki jih ponuja gledališče.

Za osebo, ki išče kulturno doživetje v Kranju, je Letno gledališče Khislstein odlična izbira. S svojo umetniško dvorano, prijazno lokacijo in številnimi dodatnimi storitvami, kot so parkirišče, restavracija in prilagojen dostop, ponuja vse, kar obiskovalec potrebuje za prijetno in udobno izkušnjo.

Če želite doživeti vrhunske kulturne dogodke v Kranju, ne zamudite priložnosti obiskati Letno gledališče Khislstein. Za več informacij in rezervacije obiščite njihovo spletno stran ali jih kontaktirajte na telefonsko številko 42380450. Priporočamo, da se obrnete nanje in si zagotovite svoje mesto v prvriženem kulturnem doživetju!

Mnenja o Letno gledališče Khislstein

Letno gledališče Khislstein - Kranj
Urška
4/5

Prepresto doživeti moraš vzdušje, ki ga omogača.
Sicer obiskujem samo koncerte in se zavedam, da moram priti 30 min. pred dogodkom, da izberem dobro stojišče.
Vender je vredno saj se na sredini res odlično sliši.....
4 zvezdice samo za to, ker je, vsaj jaz mislim tako, zelo skromna gostinska ponudba.
Mislim tudi, da bi se morala oseba, ki izplačuje konzumacijo, dodobra založiti s kovanci, da lahko hitro izplača vrnjene kozarce.
Mogoče bi lahko razmislili o ponudbi hrane, tako, kot je to v navadi drugje.

Letno gledališče Khislstein - Kranj
Nedim Omanovič
5/5

Kljub slabemu vremenu je pokriti avditorij zelo dobro služil svojemu namenu

Letno gledališče Khislstein - Kranj
Sonja Mašič
5/5

Čudovit dogodek 70 obletnica delovanja KD AFS OZARA.

Letno gledališče Khislstein - Kranj
Taja Zorman
2/5

Prizorišče je krasno, v starem mestnem jedru, ob gradu. Na dvorišču se lahko v prijetnem lokalu popije pijaca. Problem nastopi ob prireditvah. Organizacija je katastrofalna. V vrsti za pijaco stoji 30 in vec ljudi, ker v resnici dela le ena oseba. Ostale so le del scenografije. Po eni tretini dogodka je že zmanjkalo pijače in se je še dodatno čakalo. Zraven pa še nepotrebni komentarji zaposlenih, da se moramo zavedati, da je prireditev (kar smo mimogrede občutili že z nakupom drage vstopnice).

Letno gledališče Khislstein - Kranj
TheMarlin
5/5

Zelo lep ambient. Pokrit je celoten avditorij. Akustika je zelo dobro narejena.

Letno gledališče Khislstein - Kranj
Jure Lampe
4/5

Odlična ideja, dobra izvedba, manjkajo detajli...

Letno gledališče Khislstein - Kranj
Andrej B
3/5

Lep ambient, postrežba pa ponavadi zelo počasna. Nazadnje sem čakal natakarico pol ure zato sem šel do šanka kjer je bila druga natakarica. Ko sem ji rekel, da mi ni všeč ker čakam že pol ure mi je odvrnila, da lahko kar grem kam drugam. No in sem šel. K njim se ne vrnem več.

Letno gledališče Khislstein - Kranj
darko markizeti
1/5

Ja, moram prav pohvalit dostop do gledališča, res za pohvalit, mimo vseh mogočih prepolnih odprtih smrdečih smetnjakov.., končno ena zelo majhna usmerjevalna tabla, ni da ni, kakor da je samo za "tadomače"., bi blo treba velik velik "zrihtat" ....

Go up