Tourist Info Center Kranjska Gora - Kranjska Gora

Naslov: Kolodvorska ulica 1c, 4280 Kranjska Gora, Slovenija.
Telefon: 45809443.
Spletna stran: kranjska-gora.si.
Specialitete: Središče za obiskovalce, Turistična znamenitost, Turistično informacijski center.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Primerno za otroke.
Mnenja: Ta podjetje ima 309 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.4/5.

Lokacija od Tourist Info Center Kranjska Gora

Turistični center Kranjska Gora je priljubljena destinacija za turiste, ki iščejo informacije o različnih turističnih znamenitostih v kraju. Nahaja se na naslovu Kolodvorska ulica 1c, 4280 Kranjska Gora, Slovenija. Lahko jih kontaktirate preko telefona na številko 45809443 ali pa obiščete njihovo spletno stran kranjska-gora.si.

Specializirani so za zagotavljanje informacij o turističnih znamenitostih v okolici, nudijo pa tudi storitve za obiskovalce. Poleg tega imajo tudi parkirišče, ki je dostopno osebam na invalidskem vozičku, ter vhod, ki je prav tako dostopen osebam na invalidskem vozičku. Primerni so tudi za otroke, kar je odlično za družine.

Na Googlu My Business imajo impresivnih 309 mnenj, kar kaže na visoko stopnjo zadovoljstva strank. Povprečno mnenje, ki ga imajo, je 4.4/5, kar kaže na visoko kakovost njihovih storitev.

Za osebo, ki išče informacije o turističnih znamenitostih v Kranjski Gori, je Turistični center Kranjska Gora odlična izbira. Njihova lokacija je centralna in enostavno dostopna, kar olajša obiskovalcem iskanje potrebnih informacij. Priporočamo, da jih kontaktirate preko njihove spletne strani za več informacij o različnih aktivnostih, ki jih lahko opravljate v okolici Kranjske Gore.

Za najnovejše informacije o dogodkih, turističnih atrakcijah in storitvah v Kranjski Gori obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte sami, zakaj je Turistični center Kranjska Gora priljubljena destinacija za turiste iz vsega sveta.

Mnenja o Tourist Info Center Kranjska Gora

Tourist Info Center Kranjska Gora - Kranjska Gora
Bogdan Bricelj
1/5

Ne vem, če je moj komentar namenjen ravno TICu. Mogoče bi ga morali bolj slišati na Občini Kranjska Gora. Ampak Občine na Googlu ni dovoljeno kritizirati. Zagotovo pa je komentar povezan predvsem s turizmom, na katerega bi TIC moral imeti kaj vpliva.

Gre za parkiranje. V Občini Kranjska Gora je zagotovo ogromno denarja, da so postavili parkomate za vsakih pet parkirnih mest. Skoraj povsod drugje pa je prepovedano parkirati. To zagotovo ni ravno pospeševalec turizma ampak predvsem obiranje obiskovalcev. Za turiste, tako pohodnike kot kolesarje je težko oceniti koliko časa bodo porabili za neko pot in koliko časa se bodo tam zadržali. Na parkomatih pa moraš brez milosti plačat parkirnino za določeno število ur.

Tako Občina Kranjska Gora kot TIC bi se lahko zgledovali po Prlekiji. Od Ormoža do Jeruzalema in Ljutomera ni znakov prepovedano ustavljanje in parkiranje. Dovolj je prostora ob cesti, kjer se ti ni treba bati redarjev, če se ustaviš. Vsa večja turistična parkirišča, recimo Svetinje in Jeruzalem so BREZPLAČNA. Potem se pa turisti ne bojijo sprehodov po lepi okolici.

Mogoče bi si lahko tudi bogata Občina Kranjska Gora privoščila, da čisto povsod ne obira obiskovalcev, bi pa zato na turiste naredila boljši vtis.

Tourist Info Center Kranjska Gora - Kranjska Gora
Urban ŽNIDARŠIČ
5/5

Super je, vse informacije na enem mestu.

Tourist Info Center Kranjska Gora - Kranjska Gora
Božidar Zupančič
1/5

Nisem še potreboval njihovih uslug, zato ne morem ocenit. Greva pa vedno na kremšnito k čarliju, kjer so najboljše na svetu. Blejske se skrijejo.

Tourist Info Center Kranjska Gora - Kranjska Gora
pajkica
5/5

Zelo prijazna zaposlena, ki mi je pomagala s plačilom parkirnine. Hvala še enkrat!

Tourist Info Center Kranjska Gora - Kranjska Gora
Matjaž Balon
5/5

Zelo prijazni

Tourist Info Center Kranjska Gora - Kranjska Gora
Sandi Lončarič
5/5

Lepo okrašeno, lučke že prižgane za veseli december

Tourist Info Center Kranjska Gora - Kranjska Gora
Rudi Jeraj
5/5

Vprašaš in dobiš izčrpna navodila in zanimivosti!

Tourist Info Center Kranjska Gora - Kranjska Gora
JOŽICA Starina
5/5

Prijeten ambient, prijazno osebje

Go up