Viewpoint Kranjska Gora - Kranjska Gora

Naslov: 4280 Kranjska Gora, Slovenija.

Specialitete: Turistična znamenitost.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Primerno za otroke.
Mnenja: Ta podjetje ima 2 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Viewpoint Kranjska Gora

Viewpoint Kranjska Gora 4280 Kranjska Gora, Slovenija

Viewpoint Kranjska Gora je turistična znamenitost, ki se nahaja na naslovu 4280 Kranjska Gora, Slovenija. Ta razgledna točka ponuja osupljiv razgled na okoliške gore in naravo, kar jo naredi priljubljeno destinacijo med obiskovalci.

Viewpoint Kranjska Gora je poseben kraj, ki ga je vredno obiskati zaradi edinstvenega pogleda, ki ga ponuja. Poleg tega je lokacija primerna za otroke in osebe na invalidskem vozičku, saj je opremljena z ustrezno infrastrukturo, vključno s parkiriščem.

Za dodatne informacije o tej turistični znamenitosti lahko obiščete njihovo spletno stran, kjer boste našli vse podrobnosti o Viewpointu Kranjska Gora. Na spletni strani so na voljo tudi kontaktne informacije, če želite izvedeti več ali rezervirati obisk.

Mnenja uporabnikov o Viewpointu Kranjska Gora so izjemno pozitivna. Na Google My Business imajo podjetje 2 mnenji, pri čemer je povprečna ocena 5/5. To dokazuje visoko zadovoljstvo obiskovalcev in kakovost doživetja, ki ga ponuja ta razgledna točka.

Za vse ljubitelje narave, lepih razgledov in nepozabnih doživetij je obisk Viewpointa Kranjska Gora neprecenljiva izkušnja. Ne zamudite priložnosti, da se prepustite čarom te čudovite lokacije in se prepričate sami, zakaj je tako priljubljena med obiskovalci. Za več informacij in rezervacije obiska obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte sami!

Mnenja o Viewpoint Kranjska Gora

Viewpoint Kranjska Gora - Kranjska Gora
Hannes De Block
5/5

Viewpoint Kranjska Gora - Kranjska Gora
Bozo Raskovic
5/5

Go up