Ski Kranjska Gora - Kranjska Gora

Naslov: Borovška cesta 103A, 4280 Kranjska Gora, Slovenija.
Telefon: 45809400.
Spletna stran: ski-kranjska-gora.com.
Specialitete: Smučarsko središče, Turistična znamenitost.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Sanitarije, dostopne osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Toaleta, Restavracija, Primerno za otroke.
Mnenja: Ta podjetje ima 2458 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.4/5.

Lokacija od Ski Kranjska Gora

Ski Kranjska Gora je priljubljena smučarska destinacija, ki se nahaja na naslovu Borovška cesta 103A, 4280 Kranjska Gora, Slovenija. Za več informacij jih lahko pokličete na številko Telefon: 45809400 ali obiščete njihovo Spletno stran: ski-kranjska-gora.com.

Specializirani so za ponudbo smučarskega središča in turistično znamenitost. Poleg tega ponujajo tudi parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, sanitarije, dostopne osebam na invalidskem vozičku, vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, toalete, restavracijo ter so primerni tudi za otroke.

Glede na Google My Business imajo 2458 mnenj, pri čemer je povprečno mnenje 4.4/5. To kaže na visoko stopnjo zadovoljstva njihovih obiskovalcev in kakovost storitev, ki jih ponujajo.

Ski Kranjska Gora se nahaja v slikoviti pokrajini Kranjske Gore, ki je znana po svojih smučarskih progah in naravnih lepotah. Za ljubitelje zimskih športov je to idealna destinacija, saj ponuja raznolike možnosti za smučanje in druge aktivnosti na snegu.

Za vse, ki iščejo nepozabno doživetje v gorah in želijo uživati v čistem zraku ter čudoviti naravi, je Ski Kranjska Gora odlična izbira. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se pozanimate o njihovi ponudbi ter rezervirate svoj naslednji zimski oddih. Ne zamudite priložnosti, da doživite vrhunsko smučarsko izkušnjo v Kranjski Gori!

Mnenja o Ski Kranjska Gora

Ski Kranjska Gora - Kranjska Gora
Žiga Deisinger
4/5

Ok smučišče, cene so mogoče malenkost previsoke za toliko proge kot jo ponujajo. Popoldne je proga ponavadi že fuč in se ne da več dobro smučat. Zastoji pred sedežnicam in vlečnicam so tudi kar lepi v polni sezoni. Seveda to ni veljalo med korono. Drugače pa eno izmed največjih slovenskih smučišč in eno manjši v evropi

Ski Kranjska Gora - Kranjska Gora
Žiga Lavrič
5/5

Malo draga karta, ampak ko smo ponesreči izgubili karte, so nam dali brezplačno nove, ampak smo potrebovali račun.

Ski Kranjska Gora - Kranjska Gora
Matjaž Šušteršič
3/5

Manjše smučarsko središče, primerno tudi za otroke, ki pa bi za svojo ceno lahko nudilo več. V bližini so avstrijska in italijanska smučišča, ki za približno enako ceno nudijo boljšo izkušnjo.

Ski Kranjska Gora - Kranjska Gora
dejan virscek
1/5

Klubsko in tekmovalno usmerjeno smucisce, ki se sicer promovira kot druzinsko smucisce. Upravljalec smucisca tolerira in dopusca prerivanje klubskih tekmovalcev v vrstah za zicniske naprave brez sankcij.
Dopusca se izvajanje klubskih treningov na odprtih progah in dopusca se izvajanje tecajev smucanja prav na vseh progah.
Medtem ko rekreativni smucarji stojijo v vrsti za nakup karte tudi do 60 min je za klube poskrbljeno s "high priority" blagajno kjer se ne zgublja casa v vrsti.

V blizini (radij 20-30 km) obstajajo druzinsko usmerjena smucisca s cenejso karto za vase otroke kjer vas in vasih otrok ne bodo teptali klubski tekmovalci.

Ski Kranjska Gora - Kranjska Gora
Marjan Bogataj
5/5

Dobra lokacija ob smučišču, primeren prostor za velike skupine, kvalitetna kuhinja in osebje...

Ski Kranjska Gora - Kranjska Gora
Janja Janci
4/5

Lepa, a za sankanje je slabo poskrbljeno,daj na koncu proge letiš dobesedno v ljudi,kisedijo pred kafičem.

Ski Kranjska Gora - Kranjska Gora
Marko Levičar
5/5

V Kranjski sem smucal po 25 letih. In moram priznati, da je dobro smučišče. Proge so sicer kratke ampak simpatične. In še ni bilo pretirane gužve.

Ski Kranjska Gora - Kranjska Gora
primoz novak
3/5

Ok za obisk z otroci ki delajo prve smučarske zavoje. Vendar ne v sezoni. Žičnice za najmlajše prepočasne in zastarele. Poletni obisk dobra izbira za ohladitev iz vročih betonskih in asfaltnih mest.

Go up