Alpska Vasica - Kranjska Gora

Naslov: Borovška cesta 78, 4280 Kranjska Gora, Slovenija.
Telefon: 45809440.
Spletna stran: kranjska-gora.si.
Specialitete: Turistična znamenitost.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku, Primerno za otroke.
Mnenja: Ta podjetje ima 368 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.7/5.

Lokacija od Alpska Vasica

Alpska Vasica je čudovita turistična znamenitost, ki se nahaja na naslovu Borovška cesta 78, 4280 Kranjska Gora, Slovenija. Ta priljubljena destinacija ponuja edinstveno izkušnjo v alpskem okolju, primerno tako za otroke kot za odrasle.

Spletna stran Alpske Vasice, ki jo najdete na kranjska-gora.si, vam bo nudila vse potrebne informacije o dejavnostih in dogodkih, ki jih ponuja ta čudovit kraj. Poleg tega je mogoče Alpsko Vasico kontaktirati preko telefonske številke 45809440.

Med specialitetami Alpske Vasice izstopa njena edinstvena arhitektura in kulinarika, ki ponuja pristne okuse alpskega sveta. Poleg tega so na voljo tudi številne aktivnosti, ki bodo zadovoljile vsakogar, ki obišče to čudovito destinacijo.

Poleg tega so na voljo tudi dodatne storitve, kot so parkirišče in dostop za osebe na invalidskem vozičku, kar Alpsko Vasico naredi primerno za vse obiskovalce. S povprečno oceno 4.7/5 na Google My Business in kar 368 mnenji, je jasno, da je to priljubljena in cenjena destinacija med obiskovalci.

Z vsemi temi zanimivimi informacijami in pozitivnimi mnenji, je Alpska Vasica nedvomno destinacija, ki je vredna obiska. Zato toplo priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se prepričate sami o vsem, kar ponuja ta čudovit košček alpskega sveta.

Mnenja o Alpska Vasica

Alpska Vasica - Kranjska Gora
Gregor Knep
5/5

Lepo okrašen center Kranjske gore. Hiške in lokali, ki ponujajo večinoma pijačo, hrano in nekaj izdelkov "domače" obrti. Ob času obiska je bilo letos bolj malo snega, ko pa zapade malo več snega pa je vasica še posebej pravljična.

Alpska Vasica - Kranjska Gora
asverko
5/5

Letos je bilo januarja celo odprto tudi čez teden ?

Alpska Vasica - Kranjska Gora
Irena Heric
5/5

Lahko bi bilo vec lokalne ponudbe. Drugace pa vsecno.

Alpska Vasica - Kranjska Gora
Srečko Apačnik
5/5

Zelo lepo urejeno. Super ponudba pijače in prigrizkov v trgu.

Alpska Vasica - Kranjska Gora
marjan jeglic
5/5

Prireditev kranjska Gora za Slovenijo.Odlična glasbena prireditev in množičen obisk.

Alpska Vasica - Kranjska Gora
oto krizman
4/5

Mesto za vse sorte rekreacije,gostinske ponudbe i.t.d.Vredno obiska.

Alpska Vasica - Kranjska Gora
Tanja Šebek
4/5

Trg bred cerkvijo v Kranjski gori je lepo urejen in lesene alpske hiške dajo prijetno vzdušje, še posebno, ko so odprte in lahko kaj kupiš. Čarobno vzdušje je naredil tudi sneg in novoletni čas.

Alpska Vasica - Kranjska Gora
Marjeta Žnidarič
5/5

Čisto po naključju sem zašla v to cerkvico... Privabila me je njena spokojnost, ki je že od zunaj oddajala mističnost.. Ob vstopu v njo, sem bila popolnoma prevzeta od miru, ki sem ga občutila in čutne vere, ki so jo izžarevali posamezniki pri obredu. Usedem se in vpijam te skrivnostne in nevsiljive trenutke... Polna energije se čez čas odpravim ven. Zadovoljna z obiskom. Vsak dan, vsako uro, ko se je oglasil zvonček te cerkvice sem podoživela tisti obisk cerkve. Čudovito!!

Go up