Sedežnica Vitranc 2 - Kranjska Gora

Naslov: Podkoren 1A, 4280 Kranjska Gora, Slovenija.

Specialitete: Gondola.

Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Sedežnica Vitranc 2

Sedežnica Vitranc 2 je gondola v Kranjski Gori, Slovenija. Nahaja se na naslovu Podkoren 1A, 4280 Kranjska Gora, Slovenija. Ta gondola je specializirana za prevoz smučarjev in deskarjev na vrh hriba, kjer se nahajajo številne smučarske proge. Sedežnica Vitranc 2 je priljubljena med ljubitelji zimskih športov zaradi svoje učinkovitosti in udobja.

Poleg tega, da je specializirana za prevoz smučarjev, Sedežnica Vitranc 2 ponuja tudi čudovit razgled na okoliške gore in naravo. To je odlična priložnost za tiste, ki si želijo uživati v lepotah slovenskih Alp med vožnjo.

Čeprav trenutno ni na voljo nobenih informacij o telefonski številki ali spletni strani tega podjetja, je vredno omeniti, da ima Sedežnica Vitranc 2 kot podjetje 0 mnenj na Google My Business, kar kaže na to, da je morda manj znana med obiskovalci.

Skupno mnenje o Sedežnici Vitranc 2 je trenutno 0/5, kar kaže na odsotnost pregledov ali morda na to, da morajo obiskovalci še deliti svoje izkušnje.

Zaradi svoje lokacije v Kranjski Gori, lepo urejenih progi in udobne vožnje bi Sedežnica Vitranc 2 lahko bila odlična izbira za vse ljubitelje zimskih športov. Za več informacij ali rezervacijo priporočamo obisk njihove spletne strani in kontakt z njimi.

Naša priporočila: Če iščete odlično izkušnjo smučanja v Kranjski Gori, ne zamudite vožnje z gondolo Sedežnica Vitranc 2. Občudujte čudovite razglede in uživajte v udobni vožnji na vrh hriba. Za več informacij ali rezervacijo obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte sami!

Go up