Kulturno prosvetno društvo Josip Lavtižar Kranjska Gora - Kranjska Gora

Naslov: Borovška cesta 81, 4280 Kranjska Gora, Slovenija.
Telefon: 45881481.

Specialitete: -.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 2 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Kulturno prosvetno društvo Josip Lavtižar Kranjska Gora

Kulturno prosvetno društvo Josip Lavtižar Kranjska Gora je kulturno izobraževalno društvo, ki se nahaja na naslovu Borovška cesta 81, 4280 Kranjska Gora, Slovenija. Svojo dejavnost izvaja z namenom ohranjanja in promocije kulturne dediščine ter izobraževanja in ozaveščanja javnosti o pomenu kulture.

Telefonska številka za stik je 45881481. Kljub temu, da spletna stran podjetja ni na voljo, lahko informacije pridobite preko telefona.

Specialitete društva niso izrecno navedene, vendar je znano, da se osredotoča na organizacijo kulturnih dogodkov, predavanj in delavnic za lokalno skupnost. Poleg tega društvo nudi tudi možnosti prostovoljnega dela in sodelovanja v različnih projektih.

Med zanimivimi informacijami je tudi dejstvo, da društvo ponuja parkirišče ter je dostopno tudi osebam na invalidskem vozičku, kar prispeva k večji dostopnosti njihovih dogodkov in dejavnosti.

Na platformi Google My Business ima društvo 2 mnenji, pri čemer je povprečna ocena 5/5, kar kaže na visoko zadovoljstvo strank in obiskovalcev s storitvami in dejavnostmi društva.

Kulturno prosvetno društvo Josip Lavtižar Kranjska Gora je odlična izbira za vse, ki jih zanima kulturna dediščina, izobraževanje in druženje z enako mislečimi posamezniki. Za vse dodatne informacije in morebitno sodelovanje pri njihovih projektih, priporočamo, da kontaktirate društvo preko njihove spletne strani. Ne odlašajte in se pridružite kulturnemu življenju v Kranjski Gori!

Mnenja o Kulturno prosvetno društvo Josip Lavtižar Kranjska Gora

Kulturno prosvetno društvo Josip Lavtižar Kranjska Gora - Kranjska Gora
Friderika Lavrič
5/5

Tu je vse tako, kot mora biti.

Kulturno prosvetno društvo Josip Lavtižar Kranjska Gora - Kranjska Gora
Petra Mlinar
5/5

Go up