Dvorana Vitranc - Kranjska Gora

Naslov: Kolodvorska ulica 1a, 4280 Kranjska Gora, Slovenija.
Telefon: 68137280.
Spletna stran: dvoranavitranc.si.
Specialitete: Športni kompleks.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Vhod, dostopen osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 138 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4.5/5.

Lokacija od Dvorana Vitranc

Dvorana Vitranc je športni kompleks, ki se nahaja na Kolodvorski ulici 1a, 4280 Kranjska Gora, Slovenija. Svojim obiskovalcem nudi različne možnosti za športno aktivnost in rekreacijo. Lahko jih kontaktirate preko telefonske številke 68137280 ali pa obiščete njihovo spletno stran dvoranavitranc.si.

Dvorana Vitranc je znan po svojem športnem kompleksu, ki privablja tako domače prebivalce kot tudi turiste. Poleg tega ponuja tudi parkirišče in je dostopen osebam na invalidskem vozičku. Vhod v dvorano je prav tako prilagojen osebam na invalidskem vozičku.

Ta podjetje ima 138 mnenj na Google My Business, s povprečno oceno 4.5/5. To kaže na visoko zadovoljstvo strank, ki so obiskale Dvorano Vitranc.

Za osebo, ki išče prostor za športno aktivnost ali rekreacijo v Kranjski Gori, je Dvorana Vitranc odlična izbira. Njegova centralna lokacija in raznovrstna ponudba športnih dejavnosti jo naredijo privlačno destinacijo za vse generacije. Z obiskom njihove spletne strani lahko dobite več informacij o razpoložljivih dejavnostih in cenah ter si rezervirate svoj termin.

Za vse ljubitelje športa in rekreacije je Dvorana Vitranc zagotovo destinacija, ki jo morate obiskati. Ne odlašajte in stopite v stik z njimi preko njihove spletne strani, da si zagotovite svoj prostor za športno uživanje!

Mnenja o Dvorana Vitranc

Dvorana Vitranc - Kranjska Gora
Gregor Vidmar
4/5

Kranjskogorska večnamenska dvorana.

Dvorana Vitranc - Kranjska Gora
marko gorišek
4/5

Dvorana je lepa in večkrat sem bil zadovoljen s predstavami v njej. Včeraj pa žal nezadovoljen na predstavi Avdicija, saj zaradi nepoznavanja tribun sem vplačal karto za zgornjo tribuno. Imam probleme s hrbtenico dobil pa sem klop brez naslonjala in še za reflektorji tako, da nisem imel pogleda na oder.
Marko

Dvorana Vitranc - Kranjska Gora
Urska France Klemencic
5/5

V dvorani Vitranc smo obiskali otroško zabavo 31.12.2019 z izjemno bogatim programom. ? Res lep dogodek za najmlajše.

Dvorana Vitranc - Kranjska Gora
Armin Hadzic
4/5

Za oglede gkedaliskih predstav nikakor ni primerna zaradi sirine postavljenih sedisc. Prevec v levo oz. desno, tako, da pogled nikakor ni prijeten. Odsli domov z bolecinami v vratu....

Dvorana Vitranc - Kranjska Gora
Miro
4/5

Zelo dober kraj za prireditve in druženje za več sto ljudi.

Dvorana Vitranc - Kranjska Gora
Helena M
5/5

Zelo prijetna dvorana, primerna za tekaške prireditve.

Dvorana Vitranc - Kranjska Gora
Erik Sirk
5/5

Samo ne pridejo postrezti ven verjetno jih zebe

Dvorana Vitranc - Kranjska Gora
Dejan Cerin
4/5

Dogodki, bar in info točka. Vse na enem mestu...

Go up