Zavod grajsko lutkovno gledališče Sevnica - Sevnica

Naslov: Prešernova ulica 5, 8290 Sevnica, Slovenija.
Telefon: 31655537.
Spletna stran: glg-sevnica.com.
Specialitete: Lutkovno gledališče.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, Restavracija, Primerno za otroke.
Mnenja: Ta podjetje ima 2 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 5/5.

Lokacija od Zavod grajsko lutkovno gledališče Sevnica

Zavod grajsko lutkovno gledališče Sevnica se nahaja na naslovu Prešernova ulica 5, 8290 Sevnica, Slovenija. Lahko jih kontaktirate na telefon 31655537 ali obiščete njihovo spletno stran glg-sevnica.com. Njihova specialiteta je lutkovno gledališče, ki prinaša čarobne predstave in dogodke za vse generacije.

Med drugimi zanimivimi informacijami velja omeniti, da imajo parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku, restavracijo ter so primerni tudi za otroke. Tako lahko vsi obiskovalci uživajo v edinstveni in prijetni izkušnji ob ogledu predstav v tem gledališču.

Mnenja o Zavodu grajsko lutkovno gledališče Sevnica so izjemno pozitivna, saj imajo kar 2 mnenji na Google My Business. Povprečna ocena je 5/5, kar kaže na visoko kakovost njihovih predstav in storitev.

Zavod grajsko lutkovno gledališče Sevnica se ponaša z izjemno lokacijo v Sevnici ter bogato ponudbo lutkovnih predstav. Za vse ljubitelje gledališča, družinskih izletov ali kulturnih doživetij je obisk tega gledališča odlična izbira.

Za vse tiste, ki iščejo unikatno in zabavno izkušnjo, je priporočljivo obiskati Zavod grajsko lutkovno gledališče Sevnica. Za več informacij ali rezervacije si oglejte njihovo spletno stran in se prepričajte sami v čarobnost njihovih predstav!

Mnenja o Zavod grajsko lutkovno gledališče Sevnica

Zavod grajsko lutkovno gledališče Sevnica - Sevnica
Branko Ogorevc
5/5

Najlepše lutke!

Zavod grajsko lutkovno gledališče Sevnica - Sevnica
Rok Petancic
5/5

Go up