Tercijalski most Kostanjevica - Kostanjevica na Krki

Naslov: 8311 Kostanjevica na Krki, Slovenija.

Specialitete: Most.

Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 3/5.

Lokacija od Tercijalski most Kostanjevica

Tercijalski most Kostanjevica 8311 Kostanjevica na Krki, Slovenija

Tercijalski most Kostanjevica se nahaja v slikovitem mestu Kostanjevica na Krki, Slovenija. Ta čudovit most je znan po svoji arhitekturi in edinstveni zgodovini. Naslov podjetja je 8311 Kostanjevica na Krki, Slovenija.

Specialitete Tercijalskega mostu vključujejo različne vrste mostov, ki so prilagojeni različnim potrebam strank. Njihova specialiteta je most, zato lahko pričakujete vrhunsko kakovost in oblikovanje.

Poleg tega je Tercijalski most Kostanjevica znan tudi po svoji gostoljubnosti in prijaznem osebju. Obiskovalci pogosto pohvalijo njihovo pozornost do detajlov in strokovnost pri izvedbi projektov.

Če iščete informacije o Tercijalskem mostu Kostanjevica, lahko obiščete njihovo spletno stran, kjer boste našli več podrobnosti o njihovi ponudbi in projektih. Telefon za stik ni znan, vendar lahko preko spletne strani pridobite vse potrebne informacije.

Mnenja strank o Tercijalskem mostu Kostanjevica so mešana. Na Google My Business imajo podjetje eno mnenje, kar kaže na to, da so še v razvoju. Povprečna ocena je 3/5, kar kaže na to, da imajo prostor za izboljšave.

Za vse, ki iščejo edinstven most z bogato zgodovino in vrhunsko kakovostjo, je Tercijalski most Kostanjevica odlična izbira. Priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in se obrnete na njih za več informacij in ponudbo.

Mnenja o Tercijalski most Kostanjevica

Tercijalski most Kostanjevica - Kostanjevica na Krki
Dejan Prvulovic
3/5

Pešački drveni most koji sapaja ostrvo na kojem se nalazi jezgro grada Kostanjevica na Krki sa okolinom. Na žalost, most je teško oštećen, nebezbedan i zabranjeno je prelaziti njime.

Go up