Društvo Landestrost - Kostanjevica na Krki

Naslov: Ulica talcev 20, 8311 Kostanjevica na Krki, Slovenija.
Telefon: 31492868.
Spletna stran: landestrost.com.
Specialitete: Športni klub.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Društvo Landestrost

Društvo Landestrost je športni klub lociran na naslovu Ulica talcev 20, 8311 Kostanjevica na Krki, Slovenija. Za več informacij jih lahko pokličete na telefon 31492868 ali obiščete njihovo spletno stran.

Specialitete tega kluba so različne športne aktivnosti, ki jih ponujajo svojim članom. Poleg tega imajo tudi parkirišče in dostopno osebam na invalidskem vozičku, kar kaže na njihovo skrb za vse stranke.

Če iščete prostor, kjer se lahko ukvarjate s športom in uživate v družbi podobno mislečih posameznikov, je Društvo Landestrost odlična izbira. Klub se nahaja v mirnem okolju Kostanjevice na Krki, kar omogoča sproščeno vadbo brez motečih dejavnikov.

Čeprav na Google My Business trenutno nimajo nobenih mnenj, vas to ne sme odvrniti od stika z njimi. Povprečno mnenje je sicer 0/5, vendar je vedno pomembno, da sami preverite, ali je klub primeren za vaše potrebe.

Za vse, ki si želite aktivnega življenjskega sloga in druženja z ljudmi s podobnimi interesi, je obisk Društva Landestrost odlična odločitev. Ne odlašajte in obiščite njihovo spletno stran, kjer lahko najdete več informacij o njihovi ponudbi in se pridružite njihovi skupnosti.

Ne odlašajte in obiščite njihovo spletno stran že danes!

Go up