Kulturno društvo pihalni orkester Kostanjevica na Krki - Kostanjevica na Krki

Naslov: Ljubljanska cesta 7, 8311 Kostanjevica na Krki, Slovenija.
Telefon: 31339407.

Specialitete: Kulturni center.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Kulturno društvo pihalni orkester Kostanjevica na Krki

Kulturno društvo pihalni orkester Kostanjevica na Krki je kulturno društvo s sedežem na naslovu Ljubljanska cesta 7, 8311 Kostanjevica na Krki, Slovenija. Lahko jih kontaktirate preko telefonske številke 31339407.

Specialitete tega društva vključujejo Kulturni center, ki ponuja raznolike kulturne dejavnosti in dogodke za skupnost. Poleg tega imajo tudi parkirišče, ki je dostopno osebam na invalidskem vozičku.

Če iščete kulturne prireditve in dogodke v okolici Kostanjevice na Krki, je Kulturno društvo pihalni orkester odlična izbira. Čeprav imajo trenutno 0 mnenj na Google My Business, je njihovo poslanstvo in prispevek k lokalni skupnosti nedvomno vreden pozornosti.

Povprečno mnenje o njihovem delu je trenutno 0/5, vendar se ne pustite odvrniti. Obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte o njihovi pestri ponudbi kulturnih dogodkov in dejavnosti.

Za vse ljubitelje kulture in glasbe je Kulturno društvo pihalni orkester Kostanjevica na Krki odlična destinacija za obogatitev svojega prostega časa. Ne odlašajte in jih kontaktirajte preko njihove spletne strani za več informacij o njihovih prihajajočih dogodkih in dejavnostih.

Ne zamudite priložnosti, da se vključite v kulturno dogajanje v Kostanjevici na Krki in okolici. Kulturno društvo pihalni orkester vas pričakuje z odprtimi rokami in širokim naborom kulturnih doživetij. Obiščite jih in se prepričajte sami!

Go up