Mladinsko društvo Kostanjevica na Krki - Kostanjevica na Krki

Naslov: Grajska cesta 27, 8311 Kostanjevica na Krki, Slovenija.

Spletna stran: bizi.si.
Specialitete: -.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 1 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 4/5.

Lokacija od Mladinsko društvo Kostanjevica na Krki

Mladinsko društvo Kostanjevica na Krki Grajska cesta 27, 8311 Kostanjevica na Krki, Slovenija

Mladinsko društvo Kostanjevica na Krki je organizacija v Sloveniji, natančneje v mestu Kostanjevica na Krki. Nahaja se na naslovu Grajska cesta 27, 8311 Kostanjevica na Krki. To društvo je znano po svojem delu in aktivnostih, ki so namenjene mladim generacijam v lokalni skupnosti.

Mladinsko društvo Kostanjevica na Krki je prostor, kjer mladi lahko najdejo različne dejavnosti in priložnosti za osebno in družbeno rast. Njihovo poslanstvo je spodbujati ustvarjalnost, solidarnost in povezovanje med mladimi. Organizirajo številne delavnice, dogodke in projekte, ki prispevajo k razvoju mladih in širijo njihova obzorja.

Čeprav Mladinsko društvo Kostanjevica na Krki ne nudi posebnih specialitet, je znano po svoji odprtosti in vključevanju v lokalno skupnost. Poleg tega imajo na voljo parkirišče in dostop za osebe na invalidskem vozičku, kar kaže na njihovo predanost vključevanju vseh posameznikov.

V kolikor iščete informacije o Mladinskem društvu Kostanjevica na Krki, lahko obiščete njihovo spletno stran bizi.si, kjer boste našli več podrobnosti o njihovih dejavnostih in projektih. Prav tako lahko preverite mnenja drugih obiskovalcev, saj ima podjetje 1 mnenje na Google My Business, s povprečno oceno 4/5.

Mladinsko društvo Kostanjevica na Krki je odlična izbira za vse mlade, ki si želijo aktivno preživeti svoj čas, se učiti in rasti skupaj z drugimi mladimi. Če želite izvedeti več ali se pridružiti njihovim dejavnostim, priporočamo, da jih kontaktirate preko njihove spletne strani. Ne odlašajte, pridružite se in postanite del te čudovite skupnosti!

Mnenja o Mladinsko društvo Kostanjevica na Krki

Mladinsko društvo Kostanjevica na Krki - Kostanjevica na Krki
Matijevic Zeljko
4/5

Go up