Krajevna skupnost Kranj Center - Kranj

Naslov: Tomšičeva ulica 21, 4000 Kranj, Slovenija.
Telefon: 42022141.
Spletna stran: kranj-center.si.
Specialitete: Občinski urad.
Druge zanimive informacije: Parkirišče, dostopno osebam na invalidskem vozičku.
Mnenja: Ta podjetje ima 0 mnenj na Google My Business.
Povprečno mnenje: 0/5.

Lokacija od Krajevna skupnost Kranj Center

Krajevna skupnost Kranj Center je lokalna skupnost, ki se nahaja na naslovu Tomšičeva ulica 21, 4000 Kranj, Slovenija. Lahko jih kontaktirate preko telefonske številke 42022141 ali obiščete njihovo spletno stran kranj-center.si. Njihova specialiteta je občinski urad, kjer vam lahko pomagajo pri različnih vprašanjih in postopkih.

Poleg tega, Krajevna skupnost Kranj Center ponuja tudi parkirišče in ima dostopno osebam na invalidskem vozičku, kar kaže na njihovo skrb za vse obiskovalce. Na Googlu My Business imajo trenutno 0 mnenj, zato je povprečno mnenje o njih 0/5.

Za osebo, ki išče informacije o Krajevni skupnosti Kranj Center, je pomembno vedeti, da se nahajajo v centru mesta Kranj in so primerni za vse, ki potrebujejo pomoč ali informacije glede občinskih zadev. Njihova spletna stran je odličen vir informacij o njihovih storitvah in delovnem času.

Za vse dodatne informacije ali vprašanja, priporočamo, da obiščete njihovo spletno stran in jih kontaktirate preko navedenega telefonske številke. Krajevna skupnost Kranj Center je pripravljena pomagati vsem občanom in obiskovalcem ter zagotoviti kakovostne storitve.

Go up